Furkan Aktemur yuvaya döndü

Furkan Aktemur yuvaya döndü

Son olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor forması giyen ve 3. Lige çıkma maçlarının ikisinde de oynama başarısı gösterip bir üst lige çıkma sevinci yaşayan başarılı sol bek Furkan Aktemur'un ..

Son olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor forması giyen ve 3. Lige çıkma maçlarının ikisinde de oynama başarısı gösterip bir üst lige çıkma sevinci yaşayan başarılı sol bek Furkan Aktemur'un önümüzdeki sezon hangi takımda oynayacağı belli oldu.

Başarılı sol bek 2016-2017 sezonunda daha öncede formasını başarı ile giydiği Bölgesel Amatör Ligin yeni takımlarından Modafen FK forması giyecek.

Furkan Aktemur kimdir?

1 Haziran 1993 yılında Ardahan'ın Çıldır ilçesinde doğan Furkan Aktemur futbola 2004 yılında Anadolu Üsküdar 1908'de başladı. 3 sezon burada oynadıktan sonra Dudulluspor'a transfer olan genç sol kanat oyuncusu 5 sezon Dudulluspor formasını terletti. Ardından bir sezon Çekmeköyspor, bir sezon da Modafenspor formalarını giyen başarılı sol kanat oyuncusu son bir buçuk sezondur giydiği Tunaspor forması ile geçtiğimiz sezon SAL şampiyonluğu yaşamıştı. Bu sezon da Tunaspor ile ilk devredeki 12 maçın tamamında forma şansı yakalayan genç futbolcu devre arasında Altıntepsi MAKEL'e transfer olmuştu. Başarılı sol kanat oyuncusu sezon sonuna kadar oynadığı HEASK ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Genç sol bek önümüzdeki sezon Modafen FK formasını terletecek.

furkan-aktemur1.jpg

 

Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.