Futbol sahasında iftar.

Futbol sahasında iftar.

Ümraniye Karabekir Spor Kulübü Başkanı yöneticileri ve oyuncuları, futbol maçı için buluştukları sahada, geleneksel hale getirdikleri aileler ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Ümraniye Karabekir Spor Kulübü sporcu ve aileleri için, Kulüp tesislerinde bir iftar programı düzenledi. İftar programına Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Enver Sedat Çakıroğlu, Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya ve Yönetimi, Ümraniye'de bulunan Spor kulüplerinin yöneticileri, Mahalle Sakinleri, kulüp futbolcuları ve aileleri katıldı. Neşeli ortamda geçen iftar programının öncesinde kulübün şimdiye kadarki geldiği nokta slayt gösterisi ile misafirlere gösterildi. Alkışlar arasında akan slayt izleyenler tarafından keyifle seyredildi.
Kulüp sporcuları her zaman idman ve maç yaptıkları sahada yönetici ve aileleriyle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.
Programda bir konuşma yapan Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya, "Birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Başkan Çetinkaya, Mübarek bir ayın sonuna gelmiş bulunmaktayız, Rabbim bizleri nice ramazanı şeriflere kavuştursun. Ramazanınız mübarek olsun dedi. Karabekir Spor Kulübü'nün başarılarına da değinen Çetinkaya, Karabekir spora vermiş olduğu desteklerden dolayı da Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür etti."
Daha sonra konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Enver Sedat Çakıroğlu, "Ramazan ayı bereket ve bolluk ayıdır. Bu güzel günde bereketli sofrada beraber iftar yapmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Karabekir Sporu başarılarından dolayı tebrik ediyorum."dedi. Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, iftar programında yaptığı konuşmasında; Ramazanı şerifiniz mübarek olsun. Bu ay bereket ayıdır bu ay bütünlük ayıdır. Kardeşliğimiz beraberliğimiz daim olsun. Böylesine güzel bir akşamda kardeşlik sofrasında bulunmanın sevincini yaşıyoruz. Rahmet ve bereket ayında bizleri bir araya getiren, bizlere bu güzel iftar sofrasında ağırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. Boyraz ayrıca Karabekir Spor için elinden gelen destekleri de sağlayacağını söyleyerek, bu birlikteliği sağlayan kulübün büyük başarılara ulaşacağına inancım tamdır, diyerek sözlerini tamamladı.






Karabekirspor Kulübü Başkanı Sayın Salim Çetinkaya, bu mübarek günde gelen bütün konuklara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.