Galata kabustan uyandı

Galata kabustan uyandı

Süper Amatör Küme maçında Galataspor, kendisi için son derece kritik maçta Alibeyköy’ü 2-1 mağlup ederek rahat bir nefes aldı.

İlginç tesadüflerin yaşandığı maçta Galata’nın yaptığı oyuncu değişiklikleri maça damgasını vurdu. Galata’da ilk değişiklik Serkan’ın 40. dakikada çıkıp yerine Uğur’un girmesiyle başladı. Bu oyuncu da sahada sadece 30 dakika kaldı. Bu oyuncu Yerini Seçkin’e bıraktı

Bu oyuncu da oyunda 16 dakika kaldıktan sonra sakatlanarak yerini Bülent’e bırakmak zorunda kaldı. 1-1 giden maçta Yaşar’ın kırmızı kartıyla da maçı 10 kişi devam eden Galata’da masör Mustafa oyuna giren Bülent’e ‘Haydi be koçum gir ve at golünü. Bitir şu ızdırabı’ diye kenardan seslendi.

Bu seslenişten sadece bir dakika sonra Erkan’ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Bülent kalecinin üzerinden yaptığı aşırtma bir vuruşla skoru belirleyen isim oldu: 2-1. Bu gole en çok sevinen isimlerden biri de golü atmadan önce Bülent’e golü atacağını söyleyen masör Mustafa oldu. Alibeyköy’ün tek golü 45. dakikada Yasin’den gelirken Galata’ya 3 puanı getiren diğer golü de 35. dakikada Şahin attı.

Soğuk havaya rağmen mükemmel bir maç izledik. Kıran  kırana bir mücadeleye sahne olan maçta hakem triyosu da mükemmel bir yönetime imza attı. İlk gol Galata’dan geldi. Şahihn Erkan ile girdiği verkaç sonrasında onsekize girdiği anda sol ayağıyla kaleci Erkan’ın yanından fileleri havalandırarak skoru 1-0 yaptı.45. dakikada Alibeyköy serbest vuruş kazandı. Topun başına Olcay geçti. Bu oyuncunun altıpasa yaptığı ortayı Yasin kafayla filelere göndererek ilk yarının skorunu belirledi: 1-1. İkinci yarıda üstün bir oyun ortaya koyan Alibeyköy ikinci golü bulamadı. Galataspor’da da Yaşar itirazlar neticesinde ikinci sarıdan atılınca ev sahibi ekip sahada 10 kişi kaldı. Serkan’ın yerine değişen Bülent oyuna girer girmez takımının ikinci golünü atarak 86. dakikada skoru ilan etti: 2-1.
 
istanbulamator.com
Haber ve fotoğraflar: ORHAN BUDAK


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.