Galata son saniyede güldü

Galata son saniyede güldü

İstanbul Süper Amatör Küme 4.grup karşılaşmasında Yıldıztabya Sahasında Galata, lider Kartal Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada goller ikinci yarı geldi.

İstanbul Süper Amatör Küme 4.grup karşılaşmasında Yıldıztabya Sahasında Galata, lider Kartal Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada goller ikinci yarı geldi.

İlk yarı karşılıklı ataklarla devam etti. İki ekip arzuladığı gole ilk yarı ulaşamadı 0-0. Ligde lider olan Kartal Belediyesi ikinci yarıya daha defansif başlasa da golü de bulan takım oldu. 65 dakika Orhan Karabay, kaleci Oğuz Filik’in ileri çıkmasını görerek yaklaşık 30 metreden çok güzel bir aşırtma plase vuruş ile Oğuz Filik’i avladı takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra kendine gelen Galata sağlı sollu ataklarla Kartal Belediyesi kalesine yüklenmeye başladı. Oyunda ağırlığını koyan Galata ve günün başarılı ismi Hakan Denizci ile Kartal belediyesi kalecisi İsmail Kaya’yı zorlamaya başladı. Bu atakların devamında Hakan Denizci 75. dakikada beraberlik golünü Kartal Belediyesi ağların bıraktı 1-1.


Galibiyet golü için tüm riskleri üzerine alan Galata son dakikalara ilerde çoğalarak gol atmak için gitti. Karşılaşma bu sonuçla bitmesi beklenirken sahneye yine günün golcüsü Hakan Denizci çıktı. ileri atılan topa çok iyi yükselen golcü oyuncu kaleci İsmail Kaya’nın da topa dokunması ile golü buldu. 2-1. Galata’nın başarılı forveti Hakan Denizci, Kartal Belediyespor’a attığı 2 golle ligdeki gol sayısını 22’ye çıkarttı.

Karşılaşma bu sonuçla biterken Lider Kartal Belediyesi 53 puanda kaldı. Galata aldığı bu galibiyetle 50 puana yükseldi. İkili avarajda eşit olduğu Modafen ile baş başa son iki haftaya girdi.

STAT: Yıldıztabya
HAKEMLER: Serdar Akkaçoğlu, Barkın Güdü, Doğan Ünsal
SAHA KOMİSERİ: Nezir Aydın
GALATA: Oğuz, Candaş. Hüseyin, Ahmet, Gökhan, Ercan, Yaşar, Uğur, Hakan, Erkan, Orhan
YEDEKLER: Bekir, Volkan, Mehmet Kiyak, Mehmet Gezer, Faruk, Bilal, Muhammet
TEKNİK DİREKTÖR: Ömer Şen
KARTAL BELEDİYE: İsmail, Hakan, Özkan, Emre, Onur, Cenk, Orhan, Sertaç, Burak, Kenan
YEDEKLER: Ahmet, Deniz, Samet, Cem, Ufuk, Alperen, Yener, Akın
TEKNİK DİREKTÖR: Sadettin Demirtaş
GOLLER: 75 ve 90 Hakan / 65 Orhan











Haber-Foto : Serkan Yıldız
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.