Galatasaray Antrenman sakatlığı

Galatasaray Antrenman sakatlığı

Cim Bom süperstarı Mauro Icardi, antrenman sırasında topuk geçişi yaparken bir kas yaralanması geçirdi. Ardından tedavi için memleketine giden Arjantinli golcü, Türkiye'ye döndü.

 

Cim Bom süperstarı Mauro Icardi, antrenman sırasında topuk geçişi yaparken bir kas yaralanması geçirdi. Ardından tedavi için memleketine giden Arjantinli golcü, Türkiye'ye döndü.

Galatasaraylı oyuncular dün izinliydi. Ama Icardi trenleri! Bir an önce sahalara dönmesi temennisinde bulunan 29 yaşındaki futbolcu, Florya Metin Oktay'ın tesislerine geldi. icardi bir fizyoterapist ile çalışmaya devam ediyor.

Olası süveter

Icardi Dünya Kupası'ndan döndükten sonra oynanacak lig; İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü maçları mevcuttur. Sadece teknik direktör Ocambrook, betkanyon oyuncularının tam olarak hazırlanmadan sahaya çıkmasını istemiyor. Yani 3 maçın ardından Icardi, Fenerbahçe maçına tam anlamıyla hazır olacak. Aslında, Arjantinli'nin tedavisi, 8 Ocak'taki derbinin 90 dakikasının tamamını oynayabilmek için devam etti.

Vrede Alper'e kutlamalar geliyor

Hazırlıklarda üstün performans sergileyen kaymakam Alper Yılmaz, birçok maçta süre buluyor. Keskin ve atletik görünümüyle dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu, futboluyla da alkış topladı. 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun gösterdiği ilerlemeden dolayı teknik ekipten özel övgü aldığı öğrenildi.

İlk iki sezonda büyük umutlar besleyen ancak beklendiği betkanyon giriş performansı gösteremeyen Olimpius Morutan, sezon başında İtalya 2. lig takımı Pisa'ya kiralandı. Rumen oyuncunun Brescia karşısında 1 asisti var, önceki gün takımı 3-0 kazandı. 23 yaşındaki futbolcu 16 lig maçında 4 gol atıp 7 gol asist yaptı. Galatasaray yönetiminin Morutan için nasıl bir karar alacağı merak ediliyor. Beşiktaş, Teknik Direktörü Şenol Güneş ile değişime hazırlanıyor. Bu personel değişim süreci kapsamında listede yer alan bir kişi ile mülakat gerçekleştirilmiştir. Yıldız oyuncuya hamlesi için yeşil ışık yakılmasıyla birlikte kulübüne yakınlaşma kararı alındı.

Kupa etabı başlıyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Çarşamba günü Vodafone Park'ta Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan siyah beyazlılar, hazırlıklarına bugün başlayacak. Antalya'da 2 haftalık kampın ardından 2 gün tatil yapan takım, bugün kaldığı yerden devam edecek. Teknik ekip bu savaşa yedekler gönderecek. Üç siyah beyazlı guard, Antalya kampında güç topladı ve durumları zirveye ulaştı. Başantrenör Şenol Güneş, formayı devraldıktan hemen sonra Mert Günok'a teslim ederken; Ersin Destanoğlu ve Emre Alim'i de yakından izledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.