Galatasaray futbol takımı molası Teknik Direktör Okan brook için iyi oldu.

Galatasaray futbol takımı molası Teknik Direktör Okan brook için iyi oldu.

Floria ekibiyle değerlendirmelerde bulunan genç teknik adam, "Görev tamamlanınca kısa sürede anormal bir ritimle çalıştık, sollama dedik, yeniden yapılanma dedik. Ardından lig maratonu başladı.

Floria ekibiyle değerlendirmelerde bulunan genç teknik adam, "Görev tamamlanınca kısa sürede anormal bir ritimle çalıştık, sollama dedik, yeniden yapılanma dedik. Ardından lig maratonu başladı. Başladı. Bu ara verildi. keyfim yerindeydi ama benim de bir molaya ihtiyacım vardı ve bu süreçte neredeyse yenilenmiştim."

Ulusal gazeteye göre; 12 gün izin alan sarı kırmızılılardan Brooke, ailesiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. İhaleyi kazanan teknik aronbet elemanların, devre arasında tamamlanacak devir teslim işiyle ilgili detaylı çalışma yaptığı, önümüzdeki günlerde rapor sunacağı bildirildi.

Transfer listesi gönderilecek

Sarı-kırmızılı teknik patronun, Sportif AŞ'nin Başkan Yardımcısı Erden Timur ile iş birliği yaparak devretmek istediği kadroları ve elemeleri devredeceği açıklandı.

Milli oyuncular için ek yetkilendirme

Galatasaray futbol takımı içim yeni eğitim öğretim yılına hazırlıklarına dün akşam verdiği eğitimle devam ediyor. İzin aldıktan sonra önceki gün buluşan ve tek başına yoğun mesai harcayan sarı-kırmızılılar bugün olay yerine gitti.

Dünya Kupası oyuncularının yanı sıra ligin tatil edilmesinin ardından yurt içinde uzatmaya giden futbolcuların da antrenman kampına katılamayacakları açıklandı. Oyuncular fazladan birkaç gün tatilden faydalanabilirdi. Thiago Çukur'un ardından aronbet giriş altyapı transferlerine devam eden Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Ozan Sonca'yı da kadrosuna kattı. Genç oyuncu İstanbul'a geldi ve Sarı Lacivertliler ile anlaştı. Sadece genç oyuncuların sözleşmeleri feshedildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Takımı Valencia Takımı İle

Dünya Kupası'nda Ekvador'u kasıp kavuran Ennel Valencia, 2 maçta 3 gol kaydetti. Dünyanın en prestijli turnuvasında hem ülkesini temsil eden hem de adından söz ettiren 33 yaşındaki futbolcu için lacivert-mavi sarılı takım dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe'nin yıldızı, Hollanda ile oynanan karşılaşmada 1-0 geriye düştükten sonra attığı muhteşem bir gol ile skoru 1-1'e getirerek beraberliği sağladı . Ancak bu sefer ağır yaralanarak sedyeye alınması Fenerbahçe teknik heyetini özellikle endişelendirdi. Ekvador sağlık ekibinin kontrolünde olan Ennel Valencia, 29 Kasım'da Khalifa Uluslararası Stadı'nda Senegal ile oynayacağı A Grubu son maçına hazırlanmaya çalışacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.