Galatasaray HDI Sigorta galibiyete hasret!

Galatasaray HDI Sigorta galibiyete hasret!

Anthi Vasilantonaki de 24 sayı, 21 hücum puanı, 2 as ve 1 blokla oynadı. İki forvet oyuncusu takıma büyük katkı sağlarken, Bursa ekibi de mücadeleye galibiyetle veda etti.

Anthi Vasilantonaki de 24 sayı, 21 hücum puanı, 2 as ve 1 blokla oynadı. İki forvet oyuncusu takıma büyük katkı sağlarken, Bursa ekibi de mücadeleye galibiyetle veda etti. Bu sonuçla ev sahibi 3. galibiyetini alırken, HDI Sigorta'da Galatasaray 3. oldu. Başarısızlığını yaşadı. Sarı-Kırmızılılar, Lig'in 7. haftasında Eczacıbaşı Dynavit'e, Lig'in 6. haftasında ise Fenerbahçe Opet'e mağlup oldu. Galatasaray, önceki gün antrenmanda sakatlığını gideren Sergio Oliveira'nın sakatlık durumunu netleştirdi.

Galatasaray açıklama yaptı

Futbolcumuz Sergio Oliveira'nın bugün Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde çekilen MR'ında sağ ayak bileği yan bağında yırtık tespit edildi ve tedavisine başlandı.

Portekizli futbolcu 1 ay sahalardan uzak kalmayı planlıyor. Dünya Kupası tatilinin ardından ilk gün Oliveira, Galatasaray antrenmanında yaptığı iki top isabet mücadelesinin ardından sakatlığını aldı. Antrenman sırasında sakatlanan Sergio Oliveira, Instagram hesabından açıklama yaptı. Portekizli yıldız, "Rutin hayatımıza geri döndük. 1 aya kadar hazır olacak” dedi. 30 yaşındaki Portekizli yıldız bu sezon çıktığı 14 maçta 1 gol atıp 4 asist yaptı.

Desteğiniz için teşekkür ederiz!

MR çektirdim bugün Rezonans muayenesinde sağ ayak bileğimde yanal bağda yırtık buldum Profesyonel bir sporcu olarak her zaman yaralanma riski altında olduğumuzu biliyorum ve iyileşmede önemli olan tek şey zihinsel dayanıklılığımızı korumak ve isabet giriş daha güçlü geri dönmeye odaklanmak Rehabilitasyona başladım, yakında mücadeleye katılmak için geri döneceğim. Tüm destek mesajlarınız için teşekkür ederiz. Bu aşamadan geçmem için bana cesaret ve iyi enerji verdiler.

4 şampiyonluk turunda galibiyet alamayan sarı-siyahlı ekip, bu birkaç maçta 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Son olarak şampiyonanın 11. haftasında  Doğu Anadolu takımı Altenodou'yu deplasmanda 3-0 mağlup etti. Bu maçtan sonra galibiyet yüzü görmediler. 9 Aralık Cuma günü saat 20.00'de Samsunspor deplasmanına konuk olan Yeni Malatyaspor, bu maçı kazanarak  taraftarını mest etti. Sarı siyahlı orta saha oyuncusu Jospin Nshimirimana, milli takımı Burundi milli takımında yer aldığı için bu maçta forma giyemeyecek. Ligde 11 puanla 17. sırada yer alan Tigers, kötü gidişatı Samsunspor'dan galibiyetle bitirmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.