Galatasaray yarın saat 18.00'de hazırlık maçında Lazio ile karşılaşacak.

Galatasaray yarın saat 18.00'de hazırlık maçında Lazio ile karşılaşacak.

Antalya'da gerçekleştirilen kampın ardından Fenerbahçe ekibi, 1 günlük dinlenmenin ardından antrenmanlarına devam etti.

 

Antalya'da gerçekleştirilen kampın ardından Fenerbahçe ekibi, 1 günlük dinlenmenin ardından antrenmanlarına devam etti. Antrenör Jorge Jesus gözetiminde akşam saatlerinde Can Bartu tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, salonda  kuvvet ve dayanıklılık geliştirme ile başladı. Onu sahaya kadar takip eden lacivertliler; koşma, ısınma ve koordinasyon, ardından pas denemeleri. Antrenman taktiksel ve bireysel egzersizlerle sona eriyor. Fenerbahçe yarınki antrenman hazırlıklarına  devam edecek.

Sakatların son durumu

Bireysel özel programlarda günün çalışmalarını tamamlayan sarı-lacivertli takımlarda futbolcuların tedavi süreci devam ediyor. Sağlık ekipleri tedavi sürecini seferber eden koyu sarı-lacivertliler, 25 Aralık'ta Trabzonspor ile az mağlubiyetle oynayacaklar ondobet  maçı hedefliyor. Fenerbahçe'de sırt ağrısı tedavisi gören Artay Beindell hafta sonundan itibaren takımda göreve başlarken, Rennes'e yaptığı direğe ayağından vuran Luan Perez'den olumlu yanıt geldi. Tedaviden sonra birkaç hafta içinde ekibe katılacaksınız. Sarı lacivertlilerde ağır sakatlığı bulunan Joao Pedro'nun 2-3 aylık tedavisinin devam etmesi, dizinden  sakatlığı bulunan Valencia'nın da tedavisinin devam etmesi ve takımda forma giymesi umut ediliyor. . Ayak bileği burkulan ve bağlarından sakatlanan Emre Moore'un yarın takımla idmana çıkacağı, dizinden sakatlığı bulunan  Arda Güle'nin ise idmana devam edeceği bildirildi. yedi gün içinde netleşir. gökyüzü. İkinci yarıda kasıklarını çekmeye kararlı olan Alioski 2 hafta sonra antrenmanlara başlayacakken, sakatlığı bulunan Chagtai tedavisi için saha çalışmalarını tamamladıktan sonra kadroyla çalışmaya başlıyor.

Arkas Spor, son 3 lig maçını kazanarak AXA Sigorta Efeler liginde yerini aldı. Bu süreçte İzmir  evinde Devi Libedlije Sports'u 3-0,  deplasmanda Turshad'ı 3-0 ondobet giriş yenen İzmir, son olarak evinde Doto Sports'u da  aynı skorla 3-0 yendi. Şimdiye kadar, Arcas Spoor üst üste 3 galibiyet alarak yeni bir galibiyet serisi başlattı.

İzmir temsilcisi şampiyonada 3. sıraya yükselme başarısının ardından toplam puanını 26'ya çıkardı. Arkas Spor ise önümüzdeki hafta Galatasaray HDI Sigorta'ya gidecek. İzmir temsilcisinin tek hedefi  sarı-kırmızılı ekip karşısında bu çıkışa devam etmek olacaktır. Sportif direktör Ceyhun Kazancı, Süper Lig ara çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Beşiktaş'ın programı hakkında açıklamalarda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.