Galatasaray’da Patrick Van Aanholt çıkmazı

Galatasaray’da Patrick Van Aanholt çıkmazı

Galatasaray'ın transfer hamlesi dönemler arasında ivme kazandı ve ligde Dünya Kupası'ndan 27 puan farkla ikinci sıradalar.

Galatasaray'ın transfer hamlesi dönemler arasında ivme kazandı ve ligde Dünya Kupası'ndan 27 puan farkla ikinci sıradalar. Cim Bom, görev süremin başında Icardi, Mata, Mertens, Sergio Oliveira gibi yıldızları kadrosuna katarak adından söz ettirirken, Sportif A.Ş. Toplantıya yeni bir transfer eklenir.

Bu anlamda sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör Okanbrook'un talebi doğrultusunda transfer listesindeki isimler üzerinde hareket etmeye başladı. Sarı kırmızılı Hollandalı sol bek Van Aanholt, borçlarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü uyardı. Sezon başında sarı-kırmızılı ekiplerle yollarını ayırmayı planlayan tecrübeli futbolcu, sonradan yaşadığı sorunlar nedeniyle kadroda yer bulamamıştı.

Gitmek istemiyorum

Hollandalı futbolcunun sarı kırmızılı takımlarla 2024 yılına kadar sözleşmesi olduğu ve takımdan ayrılmak istemediği, İstanbul'da ailesiyle mutlu oldukları betitbet bildirildi. Galatasaray yönetiminin bu duruma çözüm aradığı, aksi takdirde sözleşmenin feshinden doğan ödemenin kendilerine ait olacağı anlaşıldı. Cim Bom'un amacı, uygun fesih tazminatı karşılığında oyuncuyu oyuncudan ayırmayı kabul etmektir.

Fransa ile röportaj

Yıllık'a göre Galatasaray, Ocak ayındaki geçici transferler için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Galatasaray, sol kanatta savunmayı güçlendirmeyi planlıyor ve 2022 Dünya Kupası'nda Senegal'i temsil eden Monaco'nun golcüsü Ismail Jacobs'u kadrosuna katıyor.

Patrick Van Aanholt'tan ayrılmak isteyen Huang Hongjun'un bir anlaşmaya vardığı öğrenildi. Ismail Jacobs'ın menajeri ile temasa geçti ve Monaco ile görüşmeye hazırlanıyor. 23 yaşındaki Senegalli sol bek, orta sahanın sol tarafında da görev yapabiliyor. Monaco betitbet giriş ile sözleşmesi 2026'da sona eren Jacobs için Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu bir kiralık programa çıkacağı söylendi. Piyasa değeri yaklaşık 7 milyon Euro olan Senegalli sol bekin opsiyon fiyatının da makul bir düzeye indirilmeye çalışılacağına dair haberler de var.

Ismail Jacobs, Senegal'in 2022 Dünya Kupası'nda Hollanda ile oynadığı maçın ikinci yarısında, Senegal'in Katar ile oynadığı Son 16'da yer aldığı için oyundan alındı. Can Bartu tesislerinde antrenmanlar, spor salonunda antrenör Jorge Jesus gözetiminde kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları ile başlıyor. Antrenman daha sonra koşu, ısınma ve kort içi koordinasyonla devam etti. Eğitim egzersizleri, taktikleri ve bireysel tatbikatları içerir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.