Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor.

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor.

Ocak ayında takım için birkaç takviye ile karşılaşacak olan Huang Honghui, önümüzdeki haftayı önceki hafta gibi son derece gergin ve bitkin bir tempoda geçirecek.

Ocak ayında takım için birkaç takviye ile karşılaşacak olan Huang Honghui, önümüzdeki haftayı önceki hafta gibi son derece gergin ve bitkin bir tempoda geçirecek. Birçok gündem katılımcısı için iletişim bilgileri.

Tek öncelik Moussa Dembele'nin transferi. Fransız golcünün menajeri ile geçtiğimiz günlerde İstanbul'da görüşen Galatasaray yönetimi, taahhütlerini teyit etti. Erden Timur'un, Ocak ayında 26 yaşındaki formasını giymeyi uman sarı-kırmızılı kadroda yer alan Lyon'la tanışmak için Fransa'ya gittiği bildirildi.

Lyon yetkilileriyle Dembele'den Timur'u görüşmek üzere oturacak, kadrodaki başka bir oyuncuyu tamamlamaya çalışacak. Ayrıca bu sezon Valencia'ya sowinbet kiralanan 22 yaşındaki 1.90m savunma oyuncusu Cenk Özkaçar'a da tanık olun. A Milli Takım formasını da giyen bu genç stoperin transferi gerçekleştirilebilirse Sevilla'nın istediği Nelson'ı satma süreci de kolaylaşacak.

Sacha Boey kalmak istiyor

Adı Fransız kulübüyle anılan Sacha Boey, sezonu Galatasaray'da bitirmek istiyor.  22 yaşındaki sağ bek, Geel-Rooi Klub'tan yenileme teklifi aldı ve aldığı teklifle ilgilenmediğini söyledi. Kulüp menajeri ile görüşen Boye, "Tamamen Galatasaray'a ve gelişimime odaklandım. Sezonu burada bitirmek istiyorum. Bakalım ondan sonra ne olacak" dedi. Boye, özellikle son birkaç haftadaki olağanüstü performansı sayesinde Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Yerli forvetleri de alacaklar

Galatasaray ve Moussa Dembele, benim dönemim sonunda Seferovic ve Icardi'nin ayrılmasına karşı tedbir alacaklar. Öte yandan Gomis'in yerini alacak sowinbet giriş yerli saldırgan arayışı sürüyor. Brighton'da forma giyen Deniz Udav, liste başı olmasıyla biliniyor. Deniz'in yanı sıra birkaç yerli oyuncunun da konuştuğuna dair haberler var.

Araplar Yine Gomis'i Destekliyor

2018 yazında Al Hilal'e 6 milyon Euro'ya taşınan ve buradaki başarısıyla Arap taraftarların gözdesi haline gelen Bafetimbi Gomis için yeniden teklifler yağıyor. Geçen sezon Galatasaray'a dönen 37 yaşındaki golcü, Sarı-Kırmızılı Ordu hükümeti tarafından onaylanırsa teklifleri değerlendirmek istiyor. Geçici transferin takviyesine göre Galatasaray yönetimi, Gomis'in Suudi Arabistan'a dönme isteğini onaylayabilir. Bafitimby Gomis, ilerlemiş yaşına rağmen bu sezon attığı dört golle takımın en çok gol atan oyuncuları arasında yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.