Galatasaray'dan transferde Midtsjö bombası!

Galatasaray'dan transferde Midtsjö bombası!

Galatasaray'dan transferde Midtsjö bombası!

Cim bom,  Midtsjö için AZ'ye 3,5 milyon euro ödedi. 3 yıllık sözleşme imzalayan ve takımda çok mutlu olan oyuncu, bu süreçte 1 asist yaptı. Dünyanın en iyi hız pilotlarından biri olan Red Bull sporcusu Valentin Delluc, "Peri Uçuşu" projesiyle Kapadokya'da yeniliklere imza atıyor. Deniz seviyesinden 2 bin 600 metre yükseklikteki balondan boşluğa atlayan Red Bull atleti, Kapadokya'nın peribacaları arasında sıra dışı bir uçuş gerçekleştirdi. Balonla havada süzülen Fransız atlet, hızlı uçuş spor video etkinliğinde balondan atlayan ilk kişi oldu.

Türkiye tanıtımına büyük katkı

Red Bull TV'de yayınlanan "Peri Uçuşu" projesi dünya çapında program hayatına devam ederek Türkiye'nin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Red Bull TV sayesinde Kapadokya'nın eşsiz güzelliği milyonlara ulaştı ve proje  büyük başarı elde etti. 28 Ağustos – 8 Eylül tarihleri ​​arasında "Fairy Flight" projesinde Red Bull çalışanları, üretim ve operasyon riccobet ekiplerinden oluşan toplam 40 kişi görev aldı. Red Bull sporcusu Valentin Delluc, günde  96 saat olmak üzere dokuz saat aralıksız çekimden oluşan projede sıra dışı performansını sergiledi. Valentin Delluc'un Kapadokya'daki zaman atlaması www.redbull.com/fairyflight adresinde görülebilir.

"Deneyimden gerçekten keyif aldım"

Dünyanın farklı yerlerinden paraşütle atlama için sürat uçuşu tutkunlarının dikkatini çeken Valentin Delluc,  sporunda bir numara olmaktan çok mutlu olduğunu söylüyor. Delluc, "O uçuş benim yaptığımdan farklıydı," dedi. Gerilim ve strestir. Ayrıca enerjimi kontrol etmem gerekiyordu. Benim için yeni bir yer. Koşullar tamamen farklı. Daha kısa ve daha riccobet giriş teknik  bir uçuştur. Her şeyi çok kısa bir süre içinde hızlı bir şekilde düşünmeliyim. Ama bu deneyimi seviyorum. Havadan Kapadokya manzarası eşsizdir. Bu resmi başka hiçbir yerde göremezsiniz" dedi.Bir başka Avrupa kulübü, sezon başında Valencia'dan Tete'yi 3 milyon Euro'ya alan Maxi Gomez için  teklif hazırlıyor. Rabzonspor da kadroya katıldı.İspanyol basını Celta Vigo'nun şu anda Uruguay milli takımında Dünya Kupası'nda yer alan yıldız oyuncuyu  istediğini yazdı.Trabzonspor da Maxi Gomez'in ayrılmasına alternatif belirledi. Trabzonspor yoluna devam ediyor Süper Lig  Dünya Kupası tatilinde çalışacak ve Antalya'daki kamp kampına girecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.