Galatasaray'ın Danimarkalı futbolcusu Nelsson, Katar'a uğurlanmasını unutamıyor

Galatasaray'ın Danimarkalı futbolcusu Nelsson, Katar'a uğurlanmasını unutamıyor

Satın aldığı sözleşme, özgürlüğün bedeli olarak 25 milyon euro olarak yazıldı. Galatasaray, Danimarkalı futbolcunun transferine ancak kıdem tazminatı ödendiği takdirde onay verecek. Nelson satılırsa 1,5 yılda kulüp için 3,5 kat daha fazla para kazanacaktı

Satın aldığı sözleşme, özgürlüğün bedeli olarak 25 milyon euro olarak yazıldı. Galatasaray, Danimarkalı futbolcunun transferine ancak kıdem tazminatı ödendiği takdirde onay verecek. Nelson satılırsa 1,5 yılda kulüp için 3,5 kat daha fazla para kazanacaktı.

Maç sonunda Giroud ve Rabiot'u tebrik ediyoruz

Victor Nelson, Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Fransa'ya karşı muhteşem bir gösteri ile dikkatleri üzerine çekti. Son 2-1'lik golde Giroud'ya gol atmayı başaran ve Dünya Kupası bitiminde devre arasında övgü toplayan Nelson'a damga vuran isimlerden biri de Rabiot oldu. Avustralya ile oynanan açılış grup maçında iki gol atan Giroud, Nelson'ı 90'lar dakikasındaki yenilgisiyle ilgili olarak "Bugün gol atamamamın nedeni Danimarka kikbet savunmasındaki sarı saçlı çocuktu" diyerek övdü. Değerlendirme Arasında Trabzonspor, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle ülkede verilen aranın ortasında, hazırlıklarının ilk aşamasını Trabzon'da tamamladı. Genç altyapı oyuncuları, takımın molalarının çoğunda A takımı ile çalıştı. Bugün tatile çıkan Lilanlılar, ikinci çeyrek hazırlıklarına yarın Antalya Belek'te başlayacak.

AVCI altyapıda yıldızı buluyor

Teknik direktör Abdullah Avcı, yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle dönemler arasında yapılması gereken transferler için yerlilere başvursa da alternatif olarak genç oyuncuları  görüyor. Altyapıda geleceğin yıldızlarını  arayan Avcı'nın performansları ile geçer not alan genç futbolcuları Antalya'daki antrenman kampına kazandırması umulmaktadır.

Gençler kampa önsözde yer verecek

Geçen hafta gazetecilerle bir araya gelen ve transfer yol haritasına ilişkin bilgiler paylaşan Afqi, yeni sezonda takıma katılan oyuncuların fazla kikbet giriş zamanlarının kalmadığını ancak daha fazlasının yolda olduğunu vurguladı. alan. En azından yabancı desteğiyle yollarını ayıracak olan takımda Avcı'nın stratejisi, Naci Ünüvar, Mountassir Lahtimi, Doğucan Haspolat, Kerem Şen ve Emrehan Gedikli gibi gençleri Antalya kampına götürmek olacak. Avcı, yarın başlayacak antrenman kampının ikinci etabında genç oyunculara Crsytal Palace, Hull City ve Kasımpaşa ile  hazırlık maçlarında oynama şansı verecek. Şenol Güneş siyah beyazlı takıma dokunmaya başladı. Ligin Dünya Kupası'ndan uzaklaştırıldığı dönemde takıma yoğun ilgi gösteren deneyimli teknik direktör, maçın ardından lige hızlı bir şekilde girmek istiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.