Gaziosmanpaşa-Anadolu Selçuklu:0-1

Gaziosmanpaşa-Anadolu Selçuklu:0-1

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Gazisomanpaşaspor'un genel kaptanı Sami Mendi, kendi sahalarında Anadolu Selçukluspor'a 1-0 yenilerek haftayı puansız kapatmalarıyla ilgili, “Bize inananları ve güvenenleri üzdüğümüz için üzgünüz” dedi.

 Anadolu Selçukluspor maçını değerlendiren yeşil-kırmızılıların genel kaptanı ve basın sözcüsü Sami Mendi, oyununun genelinde sahaya istedikleri oyunu yansıtmakta güçlük çektiklerini ve gol yollarında etkisiz kalınca kendi kalelerinde golü gördüklerini anlattı.


Kötü  oynadıklarını ve Anadolu Selçukluspor'un bu fırsatı iyi değerlendirerek galip geldiğini belirten Mendi, “Takımımız, kendi performansından uzaktı. İstediğimiz şeyleri sahaya yansıtamadık, yansıtamayınca da rakibimiz girdiği pozisyonu iyi değerlendirdi. İyi futbol oynamadık galip gelemedik. Üzüntülüyüz, bize inananları ve güvenenleri üzdüğümüz için üzgünüz. Anadolu Selçukluspor'u galibiyetinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Sami Mendi, kötü oynayarak kaybettikleri bir maçta “hakem” gibi mazeretlerin arkasına sığınmak istemediğini aktararak buna karşın hakemlerin de adaletli olmalarını istedi. Maçın hakemi Ali Karatutlu'nun tüm pozisyonlarda takdir haklarını Anadolu Selçukluspor'un lehine kullandığını savunan Mendi, son haftalarda hakem hatalarının Gaziosmanpaşaspor aleyhine arttığını iddia etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.