Gerçek Kuzey Türkiye Şampiyonasında

Gerçek Kuzey Türkiye Şampiyonasında

İstanbul U-14 Ligi Türkiye Birinciliği Elemesi 2.tur maçında Gerçek Kuzeyspor ile Çubukluspor Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler. Zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan Beşiktaş temsilcisi Gerçek Kuzeyspor İstanbul'u Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak k

İstanbul U-14 Ligi Türkiye Birinciliği Elemesi 2.tur maçında Gerçek Kuzeyspor ile Çubukluspor Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler. Zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan Beşiktaş temsilcisi Gerçek Kuzeyspor İstanbul'u Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Mert Büyükgiray, Mehmet Emin Tuğral ve Mehmet Korkmaz Sal hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan Gerçek Kuzey 4.dakikada Yiğit'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Yediği şok gol ile neye uğradığını şaşıran Çubukluspor çabuk toparlanıp oyunda dengeyi sağlamaya çalıştı, etkili ataklarla Gerçek Kuzey kalesinde tehlikeler yaratan Beykoz temsilcisi aradığı beraberlik golünü 22.dakikada buldu, kazanılan serbest atışı mükemmel bir vuruşla filelere yollayan Emir Alp takımının beraberlik golünü kaydetti 1-1. Kalan sürede iki takımında yaptığı ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı beraberlikle geçildi.

İkinci yarıya iki takımda hızlı başladı, galibiyet golü arayan iki takımında birbirlerine üstünlük kurma yarışında Gerçek Kuzey takımı başarılı oldu. 43.dakikada yakaladığı kontra topu iyi değerlendiren Salih, kaleci Bedirhan'ın yanından topu filelere yollayarak takımını 2-1 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Bu golden sonra oyunu rakip yarı alana yığan Çubukluspor sağlı sollu ataklarla gol pozisyonu üretsede Gerçek Kuzeyspor defansı başarı ile tehlikeli atakları savuşturmayı bildi. 5.dakikakalık uzatma bölümündede skor değişmeyince 2-1 'lik galibiyetle turu geçen takım Gerçek Kuzeyspor oldu.

Kurulduğu ikinci sene itibari ile tüm kategorilerde başarıları ile ses getiren ve bu gün kü müthiş galibiyeti ile Türkiye Şampiyonasına katılmayı garantileyen Gerçek Kuzeyspor teknik ekibini ve futbolcularını Şehri İstanbul Gazetesi olarak kutluyor, Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.





















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.