Gezgin : Şampiyon olup bir ilke imza atacağız!

Gezgin : Şampiyon olup bir ilke imza atacağız!

Sancaktepespor Koordinatörü Yasin Gezgin, şampiyon olup Süper Amatör Lige çıkarak Sancaktepe ilçesinde bir ilke daha imza atmak istediklerini söyledi.

Sancaktepespor Koordinatörü Yasin Gezgin, şampiyon olup Süper Amatör Lige çıkarak Sancaktepe ilçesinde bir ilke daha imza atmak istediklerini söyledi.

İstanbul 1.Amatör Lig 16.grupta oynadığı 12 maç sonunda 9 galibiyeti 2 beraberliği ve 1 yenilgisi bulunan ve en yakın rakibinin 1 maç eksiği ile 4 puan önünde liderliğini sürdüren Sancaktepespor Süper Amatör Lige çıkmak için gün sayıyor.

Daha önce Maltepespor, Sarıgazispor, Sancaktepespor, Sancaktepe Belediyespor, Dersimspor ve halen Kastamonuspor 1966 takımlarında görev yapan 1980 Erzincan doğumlu başarılı Teknik Adam, bu sezon Sancaktepespor'un yeni bir yapılanma içerisinde olduğunu dile getirerek, ”Takımımızda bu sezon eski oyuncularla yeni transfer ettiğimiz oyuncular çabuk kaynaştı. Tecrübeli futbolcuların yanına, genç ve kaliteli oyuncuları ekledik. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. İyi çalışıyoruz ve şampiyon olmak istiyoruz. Yaklaşık altı aydır çok güzel ve verimli çalışmalar yapıyoruz. Umarım iyi performansımız son dört maçımızda da devam eder ve Süper Amatör lige şampiyon olarak çıkarız ” diye konuştu.

Sancaktepespor Koordinatörü Yasin Gezgin konuşmasının devamında “ Şampiyonluk bir ekip işidir, tek başına olmaz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular bu üç zincirin ana halkaları birlikte olduğu sürece her zaman başarı gelir. Başkanımız Turgut Daş ve Yönetim Kurulumuzun üstün emekleri ile Teknik Sorumlumuz İlhan Karakaya'nın sistemli çalışmaları ve futbolcu kardeşlerimizin kaynaşması sonucunda takımımız başarıdan başarıya koşuyor. Bu sezon bu kenetlenmeyi başaran Sancaktepespor camiası şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. İnşallah Allah’ın izni ile sezon sonu mutlu sona ulaşarak Süper Amatör Lige merhaba diyeceğiz " dedi.

Karakaya : Şampiyonluk maçına çıkacağız

Sancaktepespor’un Başarılı Teknik Sorumlusu İlhan Karakaya ” Hafta sonu oynayacağımız Yeldeğirmenispor maçı bizim için çok önemli, alacağımız galibiyetle puan farkını açarak büyük ölçüde şampiyonluğumuzu garantileyeceğiz. Bu önemli maçta dostluğun ön planda olacağı keyifli ve seyir zevki yüksek bir maç bizleri bekliyor, tüm futbol severleri ve taraftarlarımızı 12 Ocak Cumartesi Saat 16.00'da Sarıgazi Stadına bekliyoruz” dedi.

Murat Nazik

yasin-gezgin.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.