Gol düellosunu Heybeliada kazandı 7-6

Gol düellosunu Heybeliada kazandı 7-6

Kartal Yunus sahasında bu gün oynanan Heybeliada Elmalı maçı, uzun zaman hafızalardan silinmeyecek. İstanbul Birinci Amatör Ligi 14.gurubunda oynan maçta gol düellosunu Heybeliada kazandı.(7-6)

Gurupta kümede kalma mücadelesi veren Elmalı Spor’la ,Süper Amatör’e çıkma savaşı veren Heybeliada’nın maçında nefesler tutuldu. Maçın her dakikasında ayrı bir heyecanın yaşandığı karşılaşmada 10 kişi kalan Elmalı Spor’un maçı bırakmaması izleyicilere unutulmaz bir maç izlettirdi.

Heybeliada maça golle başladı. 2.Dakikada kazanılan korner atışını Ersin kullandı. Rüzgarın etkisiyle kaleye giden top defansa çarparak ağlara gitti.(1-0)  Maça hızlı başlayan Heybeliada ikinci gole 10.dakika da ulaştı. Bu dakikada topla sağdan ceza sahasına giren Gürsel, topu Erdinç’e çıkardı. Erdinç bekletmeden plase bir vuruşla topu kalecinin solundan ağlarla buluşturdu.(2-0) 15.dakikada defansın arkasına gönderilen topla buluşan Yusuf, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.(2-1) 17.dakikada Heybeliada bir serbest vuruş kazandı. Atışı ilk golün sahibi Ersin kullandı. Ersin’in kaleye gönderdiği top ilk golün benzeri  kimseye çarpmadan kendisinin ikinci ,takımının üçüncü golü olarak Elmalı Spor filelerine gitti.(3-1) Maçı bırakmayan Elmalı Spor 20.dakikada ikinci golüne kavuştu.Oğuz’un pasıyla altı pasta topla buluşan Yusuf, kendisinin ve takımının ikinci golünü Heybeliada filelerine gönderdi. Bu golle morallenen Elmalı beraberlik golüne 30.dakikada Yücel’le ulaştı.(3-3) İlk yarının uzatma dakikalarında Heybeliada Hakan’la durumu 4-3 ‘e getirdi. İlk yarı bu sonuçla sonuçlandı.

Gol sağanağı ikinci yarıda da devam etti. 56.dakikada yan hakeme küfür eden Elmalı Spor’lu Yusuf, orta hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. 68.dakikada Heybeliada Ersin’le 5-3 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Heybeliada 73.dakikada Gürsel’le durumu 6-3’getirdi. Maçı bırakmayan Elmalı Spor Dk.80’de durumu önce 6-4’de,daha sonra dk.85’de Yücel’le 6-5 yaptı.Dk.88 de Heybeliada Erdinç’le durumu 7-5 yaptı.Uzatma dakikalarında Bora maçın son golünü Heybeliada filelerine gönderdi.(7-6)

Stad:Kartal Yunus

Saha komseri:Recep Orman

Heybeliada:Samet**,Hasan**,Hakan***,Orhuncan**,Erdinç***,Gürsel***,

Umut**,Derya**İbrahim**(dk.85  Erhan),Ersin****(dk.74 Ramazan*),Sezer**

Elmalı Spor:Kenan*,Kadir*(dk.74 Cemil*),Nejat*(dk.85

Aykut),Bora**,Mustafa*,Uğur**,Yusuf**,Abdrrahman**,

Yücel**,Turgay**,Oğuz*(dk.75 Oğuz*)

Sarı Kartlar:Sezer,Erdinç,Ersin-HEYBELİADA

Kırmızı Kart:Yusuf- ELMALI










kaynak : adagazetesi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.