Gol Sağ Sol

Gol Sağ Sol

Kartal, Süper Lig'de sağ ayak, sol ayak ve kafa ile en az 5 gol atan tek takım...

Kartal, Süper Lig'de sağ ayak, sol ayak ve kafa ile en az 5 gol atan tek takım... Beşiktaş sağ ayakla 7 gol, sol ayakla 5 gol ve 5 gol kaydetti. penaltı noktasından 3 gol ve serbest vuruştan 1 gol. Siyah beyazlılar, Çin Süper Ligi'nde ikinci şutör konumunda...

Plan açıklandı

Beşiktaş, İstanbul ile Antalya arasındaki dostluk maçları için net bir programa sahip olacak. Siyah Beyazlılar, 29 Kasım Salı günü saat 19.00'da İstanbulspor axessbet ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Kartal, 2 Aralık Cuma günü  saat 19:00'da Fatih Karagümrük'ü takdim edecek. Beşiktaş, 5-18 Aralık tarihlerinde Antalya'da kamp kurarken, 8 Aralık Perşembe günü Charleroi ve 11 Aralık Pazar günü Westeros ile karşılaşacak.

MASUAKU Boşanma

Beşiktaş, Arthur Masuaku ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Redwan Yılmaz'ı 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Rangers'a gönderen siyah-beyazlı ekip, şimdiden Premier Lig ekiplerinden West Ham United'dan Masuaku'yu kaçırdı ve tazmin opsiyonu var. Sezona güçlü bir başlangıç ​​yapmasına rağmen, DRC sol beki takip eden haftalarda hızla gözden düştü.

Son üç maçtaki performans

Valerien Ismael'e göre Arthur Masuaku, Çin Süper Ligi'nde son haftalarda Fatih Karagümrük ve Sivasspor'a karşı 1'er asistle mükemmel bir açılış yaptı. DRC oyuncusu son zamanlarda ciddi bir düşüş yaşadı. Trabzonspor'da kötü bir pas nedeniyle gol bulan Masuaku, Hatayspor'un puanını düşüremezken, Ümraniyespor maçında  da teknik axessbet giriş heyetten olumlu sonuç alamadı. Tecrübeli oyuncu, dizindeki ödem nedeniyle Galatasaray derbisinde yer alamadı.

İlk Gol Karşılıklı Fesih

Milli Gazete'nin Haberine Göre; Kartal, tatilde Valerian İsmail'in isteği üzerine takıma katılan 29 yaşındaki oyuncuyu  göndermeyi planlıyor. Siyah Beyazlılar, iki yıl önce yaşadığı eski bir dizinden sakatlık nedeniyle görevini tam olarak yerine getiremeyen Masuaku'nun önce karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetmeye çalışacak. Teknik direktörü Şenol Güneş'in iyimser olmadığı Masuaku'nun ayrılığa yakın olmaması halinde 2019'da TFF'ye gönderilecek A takımı listesinde yer almayacağı belirlendi. sezonun ikinci yarısı. Bu durumda deneyimli oyuncu oyundan elenecek ve süre dolduğunda takımdan ayrılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.