Göztepe Altay derbisinin bilet fiyatları belli oldu

Göztepe Altay derbisinin bilet fiyatları belli oldu

Maç için biletler birinci kademe için 450, ikinci kademe için 280, üçüncü kademe için 150, dördüncü kademe için 105 ve beşinci kademe için 105'tir. 6. kategori ve misafir stantları 40 TL olarak fiyatlandırılmıştır.

Maç için biletler birinci kademe için 450, ikinci kademe için 280, üçüncü kademe için 150, dördüncü kademe için 105 ve beşinci kademe için 105'tir. 6. kategori ve misafir stantları 40 TL olarak fiyatlandırılmıştır. Galibiyet serisini tamamlayamayan ev sahibi Göztepe, transfer yasağı nedeniyle maça 17 sayı ve 3'e 0 ile başladı. 6 haftadır arkasına bakmayan Altay, son 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. derbiye 18 puanla giriyor.

64. büyük maçın randevuları

Göztepe ve Altay ve Derbi 64. Resmi bir randevusu var. Kalan 63 maçta Altay  26 kez selefini yenerken, Göztepe 13 kez kazandı. Göztepe ile Altay arasında 24 maç berabere bitti. İki takım en son Çin Süper Ligi'nde karşı karşıya geldi. Altay her iki portbet maçı da kazandı. Ligin ilk yarısında Göztepe'yi Bornova-Aziz Kökoğlu Stadı'nda 2-1, Gürsel-Axel Stadı'nda 2-0 yendiler. Bitirdiğimde iki takım da  Süper Lig mendillerini birlikte salladı.

Trafik yasağı kaldırıldı

Göztepe ile Altay maçıyla ilgili  son dakika gelişmesi yaşandı. Daha önce güvenlik nedeniyle stada gidemeyen Altaylı taraftarların trafik yasağı kaldırıldı. Alınan yeni karara göre Altay futbol takımı taraftarlarının derbiyi izlemek için stada geleceği ve bin kişinin onayının ardından ayrılacağı açıklandı. Seyahat yasağının kaldırılması Altay ve Göztepe'de portbet giriş futbolseverler tarafından memnuniyetle karşılandı. Göztepe kulübünden yapılan açıklamada, "İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu kararına göre takımın deplasman tribünü biletleri bugün saat 17:00'de Passolig sistemi üzerinden Altaylı taraftarlara satılacaktır. Bilet tutarı 40 TL olacaktır.

Yüksek faizli maç için

Liga Spor Toto'da iki büyük takım Göztepe ile Altay arasında oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Ortalama olarak 20.000 Göztepeli Gürsel Aksel Stadyumu'nu tamamen dolduruyor. Vass Altay'da sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından bine yakın taraftar kale arkasında sıraya girdi. Göztepe yönetimi maçı tüm takımla izledi. Karşılaşmayı Spor Cumhuriyet Komitesi Başkanı Henrik Kraft, Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen ve amatörler başkanı Mehmet Sepil izledi.

Hücumda başlayan kaleci Ozan

Karşılaşmanın 19. dakikasının ardından ortalık karıştı. Altay tribünlerinde üzerlerine havai fişek atılan bazı taraftarlar Göztepe tribünlerinde yaralandı. Ayrıca olay yerine 2 ambulans geldi. Bu sırada sahaya çıkan bir Göztepe taraftarı köşedeki bayrak direğine tutunarak Altaylı kaleci Ozan'a saldırdı. Ozan'ı darp eden taraftarlar tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.