Göztepe-Altay maçında yaşanan olaylar Avrupa'da manşetlerde!

Göztepe-Altay maçında yaşanan olaylar Avrupa'da manşetlerde!

Stadyumdan yapılan açıklamaya göre, maçın 22. dakikasından sonra meydana gelen bir olay nedeniyle maç tatil edildi ve maç 20. dakikada oynanacak.

Stadyumdan yapılan açıklamaya göre, maçın 22. dakikasından sonra meydana gelen bir olay nedeniyle maç tatil edildi ve maç 20. dakikada oynanacak. İstirahat kararının ardından stadın tahliyesine başlanacağı, önce Göztepe taraftarının ardından Altay taraftarlarının stattan ayrılacağı açıklandı.

Koridorda gerginlik

Öte yandan DHA'ya göre; hakemin kararı beklenirken soyunma odası koridorunda gerginlik yaşandı. İki takımın oyuncu ve yöneticilerinin çatıştığını öğrenen polis ekipleri, koridorda çıkan gerginliğe müdahale etti.

Beşiktaş, FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig hazırlıklarına bugün BJK Nevzat Demir'de yaptığı ikili antrenmanla devam etti. Siyah beyazlı takımın bordobet sabah idmanı 1h30 sürdü. Antrenör Şenol Güneş liderliğindeki antrenman, salonda aktivasyon çalışmaları ile başladı. Saha pasları ve taktik idmanlarla devam eden tatbikatlar, zorlu çeyreklerde çift gollü maçlarla sona erdi.

Beşiktaş'ta akşam antrenmanı başantrenör Şenol Güneş'in rehberliğinde yapılırken, antrenman ısınma koşusu ile başladı. Çalışma ritminin devam etmesi için dar sahada oynanan çift top oyunlarıyla antrenman yapıldı. Ortalama bir buçuk saat süren akşam antrenmanına Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı Emre Kokadağ da katıldı. Yarın 10:30 ve 16:30'da Siyah Beyazlılar hazırlıklarına devam edecek.

2023 Avrupa Şampiyonası elemeleri D Grubu'nda mücadele bordobet giriş eden A Milli Kadın Basketbol Futbol Takımı, Slovenya'yı 80-74 mağlup etti. Kadın milli basketbol takımımız ise grup aşamasını 4 galibiyet ve 4 mağlubiyetle tamamladı.

Ay-Yıldızlar, Mersin Servet Tazegül Stadı'ndaki karşılaşmada Olcay Çakır Turgut, Pelin Bilgiç, Meltem Yıldızhan, Tilbe Şenyürek ve Teaira Zyaire McCowan'dan oluşan beşlisiyle karşı karşıya geldi. İlk yarıda Milli Takım, Slovenya'yı 43-37 önde geçti. Milli takımda McCowan 26, Tilbe 14, Alperi 16, Olcay Çakır 7 ve Bahar 6 sayı kaydetti.

Slovenya adına Friskovec 27 sayı kaydetti.

Milli Takım, 9 Şubat Perşembe günü D Grubu 5. Maçında 6. sıradaki Polonya ile karşılaşacak. 12 Şubat Pazar günü Arnavutluk ile karşılaşacaklar. Ay Yıldızlar deplasmanda iki maç oynayacak. Trabzonspor'dan haber... Süper Lig  Dünya Kupası için  çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Antalya kampına girecek. Bugün deplasmanda forma giyen Bordeaux Blues, yarın antrenman kampı için Antalya'ya gidecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.