Gündeme ilişkin konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi

Gündeme ilişkin konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi

Dış yardım kısıtlamalarına ilişkin olarak, "Dış yardımların sayısında bir değişiklik şu anda gündemde değil. Bu transfer döneminde herhangi bir değişiklik yapmayacağız."

 

Dış yardım kısıtlamalarına ilişkin olarak, "Dış yardımların sayısında bir değişiklik şu anda gündemde değil. Bu transfer döneminde herhangi bir değişiklik yapmayacağız." Hakem Atamaları Hakkında Büyükekşi, "Bundan sonra hakemler her hafta sayısal olarak atanacak. Futbolun marka değerini yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu ayın 21'inde tüm başkanları bir araya getirdik." Maç hangi takımda olursa olsun iki başkan bir araya geldi. Bilgisayarda bir düğmeye bastılar. Adaylığın ne kadar şeffaf ve doğru olduğunu ilk elden gördüler. 41 kriterimiz var. Önce onları tanıttık. Maçlara hakem atanması veya atanmaması gibi tüm sebeplere cevap veriyoruz. “Haftada bir gün kulüp başkanı ve kulüp başkanının katılımıyla sayı dağılımı yapılıyordu. Biz zaten söyledik. Faaliyetlerin nasıl şeffaf ve doğru bir şekilde yürütüldüğünü görürler. Neden hakem atanıp atanmadığını adresbet gösterdik. Artık hakemlerin futbolu yorumladığı kültürü değiştirmeliyiz. Tahkime ilişkin yeni uygulamalarımız var. Tüm bunlarla daha iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Fazla mesai süresinde de değişiklikler var.

Yılın Sporcusu ödülü ile ilgili olarak Mehmet Büyükekşi, “Böyle bir etkinliğin olması gerçekten çok önemli ve gurur verici. Temel olarak başarılı sporcularımız bir jüri tarafından belirlenir ve ardından halk oylamasıyla değerlendirilir. İster futbolcularımız olsun, ister diğer sporcularımız, hepsi kendi alanlarında büyük başarılara imza attılar. Sayıları her geçen gün artıyor ve daha da artmasını istiyoruz. dedi. Rachid Ghezzal'ın beklenen dönüş tarihi açıklandı ve ayağından sakatlanan Beşiktaş'ta ameliyat oldu.

Geri döndü ama yine sakatlandı

14 Ağustos'taki maçta sakatlanan yıldız adresbet giriş futbolcu, 2 Ekim'de Fenerbahçe derbisinde forma giydi ancak kısa süre sonra tekrar sakatlandı. Başarılı oyuncunun bir an önce formasını giymek için yoğun bir şekilde çalıştığını anlıyoruz. Yıldız, özellikle ocak ayının son haftasında formayı bulmayı umuyor. Ghazal'ın durumunu yakından takip eden Beşiktaş sağlık ekibi, Cezayirli kanat oyuncusunun iyileşmesinin beklenenden daha hızlı ilerlemesinden memnun olduğunu unutmayın. Ocak ayının sonu, Ghezzal'ın 20. yıldönümünü kutlar. Bu haftaki deplasman maçında Kathy Sippel'e karşı oynaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.