Güneştepe güneş gibi doğdu

Güneştepe güneş gibi doğdu

İstanbul U19 ligi 1. grup takımlarından Güneştepe Spor ve Topkapı Spor İstanbul Fatih Mimar Sinan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu geçen mücadeleyi son dakikaya kadar maçı bırakmayan Güneş Tepe Spor kazandı. 3-1'lik skorla mücadeleyi kazanan Güneş Tep

İstanbul U19 ligi 1. grup takımlarından Güneştepe Spor ve Topkapı Spor İstanbul Fatih Mimar Sinan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu geçen mücadeleyi son dakikaya kadar maçı bırakmayan Güneş Tepe Spor kazandı. 3-1'lik skorla mücadeleyi kazanan Güneş Tepe Spor'un taraftarları coşkulu dakikalar yaşadılar.


İki takımında son dakikaya kadar iyi oyunculuklar çıkardığı maçın hakemliklerini Bestami Uyumaz, Erdi Sevinç ve Ensar Durmuş üstlendi. İki takımında hızlı başladığı maçta taraftarlar tribünlerdeki yerlerini aldı ve karşılaşma boyunca renkli görüntülere imza attılar.


İlk yarıda ani bir atakla 1-0'lık üstünlük elde eden Topkapı Spor, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı. Güneştepe Spor Oğuz Kınacıoğlu'nun ikinci yarıda ard arda attığı başarılı  gollerle skoru 3-1 yaptı ve maçın galibini belirledi.























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.