Güngörenspor zirveden kopuyor

Güngörenspor zirveden kopuyor

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta, Gazi Mahallesi Stadında oynanan maçta Güngörenspor ile İstanbulspor Kulübü 2-2 berabere kaldılar.

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta, Gazi Mahallesi Stadında oynanan maçta Güngörenspor ile İstanbulspor Kulübü 2-2 berabere kaldılar.

İsah Demircan, Uğur Çiftçi, Cem Kaan Şirin Hakem triosunun yönettiği karşılaşmada Güngörenspor 2 defa öne geçse de üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Maçta ilk gol sarı-lacivertli Güngörenspor’dan geldi ve Uğur Karakuş, 30 metreden çok düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole İstanbulspor Kulübü başarılı savunma oyuncusu Sergen Neng’in kafa golüyle karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İstanbulspor Kulübü 10 kişi kaldı
İkinci yarıda Murat Dilek'in golüyle yeniden öne geçen Güngörenspor, Sergen Neng’in ikinci kafa golüne de engel olamadı skor yeniden eşitlendi. 76.dakikada ise İstanbulspor Kulübü’nden Ozan Karagöz, Güngörenspor kalecisine yaptığı hareketten dolayı ihraç olunca konuk ekip sahada 10 kişi kaldı. Karşılaşmada tarafların çabaları sonucu değiştirmedi ve zorlu maç 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla iki takım puanları paylaşırken, Güngörenspor 35 puana yükseldi, İstanbulspor Kulübü ise puanını 31 yaptı.

İki takımda da eksikler vardı
Gazi Mahallesi Stadında az sayıda izleyicinin takip ettiği maçta Güngörenspor’dan Serdar Aksoy sakatlığından dolayı forma giymezken, sarı-lacivertli ekipte görevden ayrılan Teknik Sorumlu Özgür Ali İhsan Durgun yerine Başkan Yardımcısı Bülent Parlakkılıç takımını yönetti. İstanbulspor Kulübü’nde ise Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yenibosna’ya giden Süleyman, Emre ve Hakan bu karşılaşmada eksik olan oyunculardı.


















Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.