Gürzafer' Den Altın Vuruş...

Gürzafer' Den Altın Vuruş...

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup ta mücadele eden Etiler, Çilekli Tesilerinde Bayrampaşa Temsilcisi Gürzafersporu misafir etti.

Maça hızlı başlayan evsahibi Etiler, ayağa pas yapan ve topla daha çok oynayan bir takım görüntüsü izletti, 7 ve 21 dk. rakip kalede Onur la tehlikeli oldu.İlerleyen dakikalarda deplasman takımı Gürzafer oyuna ortak olup kontra toplarla Etiler kalesinde tehlikeler yaratttı. Gürzafer 33. dk. Eray la net gol pozisyonundan faydalanamadı, karşılıklı geçen ataklarda gol olmayınca ilk yarı 0-0 beraberlikle geçildi.





Gürzafer Golü Attı Defansa Çekildi...

İkinci yarı her iki takımda beraberliği bozmak adına yaptığı ataklarda kalecilerin gününde olması maçta gol olmasını engelledi. 58. dk. Etiler kalecisi Burak ın büyük hatasını Eray affetmedi. Kafa ile topu uzaklaştırmak isteyen Burak topu Eray ın önüne attı. Eray da düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturunca takımını deplasmanda 1-0 üstünlüğe taşıdı. Etiler yediği şok golün etkisini üzerinden atıp rakip kalede gol aradı, maç sonuna kadar rakip yarı alanda gol arayan evsahibi ekip Aytaç, Onur ve Özgür le yakaladığı net pozisyonları değerlendiremeyince evinde rakibine yenilmekten kurtulamadı.




ETİLER  0 - GÜRZAFER  1

S
AHA :  Çilekli Tesisleri
HAKEM : Nuri Ala****, Serdar Yıldız****, Burak Kaplan****
SAHA KOMSERİ : Mehmet Çelikbaş
ETİLER :  Burak**, Recep**, Emrah**, Vural***, Emrah**, Yılmaz****, Ahmet**, Aytaç***, Doğukan**, Batuhan**, Onur**
YEDEKLER :
Tayfun, Hasan, Şahin, Hamit, Müjdat, Recai, Özgür
GÜRZAFER : Hakan****, Hasan***, Burak***, Zafer***, Fikret***, Ender***, Aslan***, Ümit***, Erdal***, Eray****, Bayram****
YEDEKLER : Hidayet, Miraç, Ertan, Murat, Serdar, Ogün




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.