Hakan Bezirgan: BAL’ı istiyoruz

Hakan Bezirgan: BAL’ı istiyoruz

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeniköyspor, Çıksalınspor’dan renklerine kattığı orta saha oyuncusu Hakan Bezirgan, Kırmızı-beyazlı formayla ile çıktığı Kuştepe maçında genellikle beğenilen bir görüntü çizdi.

5 Eylül 1990 Almanya Doğumlu oyuncu 2008 Yılında Ankara Adaletspor’da futbola başladı. 3 sene bu takımın forması altında mücadelesini verdikten sonra 2010 Yılı sonunda Ankara Ormanspor’a transfer oldu. 2011-2012 sezonunda Marmara Üniversitesi Beden Eğitim Bölümünü kazanınca, Çıksalınspor’a transfer oldu. 2011-2012 sezonunda yeşil-sarılı forma ile iyi bir sezon geçirdi. Bölgesel Amatör Ligin 2012-2013 sezonun ilk yarısında omzundaki sakatlık yüzünde sadece 1 maçta forma giymişti. Teknik Direktör Mehmet Yorulmazlar’in şans vermediği oyuncu bu yüzden Yeniköyspor’a transfer oldu.

Yeniköyspor’a gelmeden önce bir çok takımın kendisiyle ilgilendiğini belirten genç oyuncu, ”daha önce oynadığım Çıksalınspor’da yaşamış olduğum Bölgesel Amatör Lige yükselme duygusunu ve şampiyonluğunu burada da yaşamak istiyorum” dedi.



yerelfutbol.com
HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.