Hakeme İtirazda Bulundu

Hakeme İtirazda Bulundu

Milan'ı soyması için Vero'ya noktayı verdiğini gördü ve başta Ebral olmak üzere hakeme çok sayıda itirazda bulundu.

Milan'ı soyması için Vero'ya noktayı verdiğini gördü ve başta Ebral olmak üzere hakeme çok sayıda itirazda bulundu. Hakemin itiraz etmeye devam ettiği Ebral'a gitmek yetmedi. karşısında "kartı gösteriyor" Öte yandan Ebral'ın itirazı sırasında hakemin "kartı göster" sözüne Stysiak'ın tepkisi de kameralara yansıdı. Polonyalı pasör itiraz edince takım arkadaşı Sila devreye girerek onu susturdu.

Bu sonuçla Novara şampiyonadaki 4. sırasını koruyor. Vero Volley Milano ise Novara'nın bir puan önünde üçüncü sırada yer alıyor.

İTTİFAKLAR KURACAK 'EBRAR' KADABRA!

Ligin en gözde takımlarından biri olan Imoco'da Isabelle Haak'ın Ebrar Karakurt ile rekabeti devam ediyor. Egonu'nun yerine Huck takıma hızla adapte oldu. İsveçli pasör toplam 192 sayı ile skorerler listesinde üçüncü sırada yer alıyor. Tenis yıldızı Ebral betwinner toplam 220  sayı atarak en skorerler listesinin zirvesinde yer aldı. Ebral, dijital alemdeki liderliğini Ace Kingdom ile sürdürüyor. Ebrar Karakurt şimdiye kadar en yakın rakibi Ekaterina Antropova'dan üç fazla olmak üzere 22 as kabul etti.

LE MANS'TAKİ TÜRK YILDIZI ZİRVESİ

Buna karşılık İtalya erkekler voleybol liginde yine bir Türk gol krallığını kazandı. Adis Lagumdzija 222 sayı ile erkeklerde en çok gol atan isim oldu. Ancak Addis en iyi forvet olarak listenin başında yer alıyor.

Avrupa devlerinin peşinden koştuğu Ardagule'ye her gün yeni suçlamalar geliyor... Fenerbahçe bir yandan delil sorununu çözmek istiyor. Napoli, genç yıldızla betwinner giriş ilgili dikkat çekici bir açıklama yaptı ve şimdi de Paris Saint-Germain, Napoli, Ajax ve Tottenham, Liverpool, Borussia Dortmund gibi birinci takım takımları da aynı şeyi yaptı.

SPALETTI: "Şansları değerlendireceğiz"

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Arda Güle ve Ferdi Kartoğlu'nun transferi hakkında: "Kulübümüzde transferle ilgilenenler var. O futbolcuyu takip edebilir ama takımımız  şu anda bizden çok memnun. Aklıma bir şey gelmiyor. Özellikle benim dönemimin sonuna kadar eklemeler. Umarım böyle devam eder ama benim dönemimin sonunda  fırsat olursa yetenekli oyuncuları da değerlendirebiliriz. Ancak şu anda böyle bir derecelendirmemiz yok.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.