Hakemler gözlem altında!

Hakemler gözlem altında!

İstanbul İl Hakem Kurulu Avrupa Yakası Hakem Atama Sorumlusu Alpaslan Arkun, stat stat dolaşarak Hakemlerini gözlemliyor.

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu maçlarının yanı sıra, hali hazırda devam eden maçları da takip eden İl Hakem Kurulu Üyeleri, kelimenin tam anlamıyla Hakemleri dört gözle takip ediyorlar. Geçtiğimiz sezonun son aylarında göreve gelen Oğuz Uğurlu Başkanlığındaki İl Hakem Kurulu Üyeleri, Türkiye’de en fazla Lig maçlarının oynandığı İl olan İstanbul’da başarıyla görev yapıyorlar.

Her hafta bir Statta gördüğümüz İl Hakem Kurulu Üyelerinden Avrupa Yakası Hakem Atama Sorumlusu Alpaslan Arkun’a son olarak Bakırköy Belediye Stadı’nda rastladık. “Maçların en iyi şekilde sona ermesi için gecemizi gündümüzü katıyoruz” diyen Arkun’un yanı sıra, bu sezon birçok genç Hakemi cesaretle sahaya süren ve Hakemlerin yetişmesine olanak sağlayan Kurul Üyelerini, Türk Futboluna katkılarından dolayı tebrik ediyor, Oğuz Uğurlu, Aydın Kankaş, Alpaslan Arkun, Fuat Özkarabulut, Muzaffer Urlu, Muharrem Karaağaç, Murat Oksay ve Cengiz Özkul’dan oluşan İstanbul İl Hakem Kurulu ile Avrupa Yakası Gözlemci Atama Sorumlusu Nejat Sümer’e görevlerinde başarılar diliyoruz.


yerelfutbol.com
HABER-FOTOĞRAF: AHMET YAVUZ TANER


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.