Hakim Ziyech'in adı listenin başında yer alıyor

Hakim Ziyech'in adı listenin başında yer alıyor

Defansif hedef ise Adana Demir forması giyen ve büyüklerin transfer favorisi Samet Akaydın. Son olarak  büyük takımların transfer listelerinde de yer alan Keseris Spor'dan Onur Brutt var. Yönetim, bu transferleri zamanında tamamlamak için çalışmalara başl

Defansif hedef ise Adana Demir forması giyen ve büyüklerin transfer favorisi Samet Akaydın. Son olarak  büyük takımların transfer listelerinde de yer alan Keseris Spor'dan Onur Brutt var. Yönetim, bu transferleri zamanında tamamlamak için çalışmalara başladı.

GİRESUNSPOR İLE SON MAÇ

Beşiktaş'ın Antalya'da 18 Aralık'ta başlayacak idman kampının 2 gün öne çekildiği açıklandı. İstanbulspor ve Karagümrük ile oynanan hazırlık maçlarının ardından Antalya'da Charleroi ve Westerlo ile karşılaşan Kartal, Lazio karşılaşmasında olumlu sonuç üretemedi. Bu nedenle final maçı Giresunspor ile  anlaşıldı. Beşiktaş, 15 Aralık'ta Yeşil-Beyazlılarla karşılaşacak.

JOSEF DE SOUZA sıfırdan!

Beşiktaş'ın sakatlığı ve Ankaragücü maçıyla zihinsel olarak geride kalan Josef De Sousa, beklentileri karşılamaktan uzak ve Dünya Kupası tatilini eski Şans betfica günlerine dönüşe dönüştürmeyi hedefliyor. 33 yaşındaki futbolcu, süresi dolan sözleşmesini yenilemek için adeta sezona yeni başlamış gibi performansını artırmak için tüm hızıyla çalışıyor.

YENİ ŞENOL GÜNEŞ PLANI

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, yüksek tempoda pas verebilen, dikey oynayabilen ve geçişlerle atak yapabilen bir takım kurmayı planlıyor. Sabah'taki betfica giriş kaynaklara göre; deneyimli antrenörler taktiksel çalışmalarda ve hazırlık maçlarında  4-4-2 ve 4-1-4-1 ve 4-3-3 dizilişlerini dener. Orta saha dizilişinde Dele Alli ve Gedson'ı bir arada oynamak isteyen Güneş, mümkün olduğunca ceza sahası içinde Cenk Tosun'u kullanarak ofansif bir ikili düşünüyor.

Deneyimli koçların Redmond ve Muleka gibi oyunculara, özellikle Dele Alli gibi oyunculara verdikleri oranlar, bu isimlerin resmi oyuna döndüklerinde kadrodaki yerini de belirleyecek. Senyor Güneş ön elemelerde takım savunmasına yönelik testinin etkisini görmek isteyecek ve beklerin performanslarını artırmasını umuyor.

Galatasaray'ın gözü, Dünya Kupası'ndaki performansıyla dikkat çeken Danimarkalı stoperde. İspanya, İtalya ve İngiltere Nelson, gelecekteki adaylıklar için hayali olan yönetim planları hazırladı. Görev süremin başında Sevilla'nın 15+3 milyon avroluk teklifini reddeden Cimbom'un başarılı olması için tek şartı var.  Galatasaray futbol takımı , Dünya Kupası  Süper Lig dinlenme devresinde de kuvvet ve pas idmanları yaparak yoğun çalışmaya devam etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.