Haliç ilk 3 puanını aldı

Haliç ilk 3 puanını aldı

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grub takımlarından Haliç, Vefa Stadında konuk ettiği ligin iddialı ve güçlü ekiplerinden Alemdağspor'u 1-0 yenerek ilk galibiyetini almış oldu.

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grub takımlarından Haliç, Vefa Stadında konuk ettiği ligin iddialı ve güçlü ekiplerinden Alemdağspor'u 1-0 yenerek ilk galibiyetini almış oldu. Maça hızlı başlayan deplasman ekibi Alemdağspor oyunu rakip yarıalana yığarak ve yaptığı ataklarla maçı kazanmak arzusunda olduğunu gösterdi. Ramazan ve Erkut ile yakaladığı net pozisyonlarda Haliç kalecisi Egemen Başarılıydı. 38.dk. kornerden gelen topa iyi yükselen Serkan'ın kafa vuruşu direkten geri gelince deplasman ekibi bir golden daha oldu. Evsahibi Haliçspor'un yaptığı cılız ataklardada Alemdağ kalecisi Türker Başarılıydı. İlk yarının uzatma dakikalarında Alemdağspor'lu Bahri ikinci sarı karttan kırmızı kart görünce takımını on kişi bıraktı. İkinci yarıya Haliç hızlı başladı, on kişi kalan rakibi karşısında baskılarını arttıran evsahibi ekip oyunun kontrolünü ele alıp 55.dk penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Evren topu filelere yollayınca takımını 1-0 öne geçirdi. Üstünlüğünü korumak için defans güvenliğini ön plana çıkaran Haliç takımı rakibine bir çok pozisyon verdi, maçın son on dakikasında Alemdağspor Ramazan, Aytekin ve Sedat ile yakaladığı net pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 1-0 yenik ayrıldılar. Bu galibiyetle puanını dört yapan Haliç önümüzdeki hafta Çeliktepe deplasmanına giderken, Alemdağspor ise evinde Feriköyspor'u misafir edecek.


HALİÇ  1 -  ALEMDAĞ  0

S
AHA : Vefa Stadı
HAKEM : Fatih Çalışkan ****, Lider Arık ***, Uğur Çiftçi ***
SAHA KOMSERİ : Alaattin Sayın
HALİÇ : Egemen ****, Ahmet ***, Hakan
***, Yunus ***, Aykut ***, Metin ***, Abdullah ***, Akın ***, Ferhat ***, Evren ****, Fikret ****
YEDEKLER : İdris, Hakan, Talha, Mehmet, Şefik, Kadir, Eray

ALEMDAĞSPOR : Türker ***, Bahri **, Ufuk ***, Gökhan ***, Eren **, Rıdvan ***, Emir ***, Serkan ***, Ramazan ***, Volkan ***, Mesut **
YEDEKLER :  Abdullah, Mehmet, Aytekin, İlimdar,  Sedat, Emre, Mücahit



















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.