Halkalı Atakent Anafen İlköğretim Okulu öğrencileri Türk Telekom Arena'yı gezdi

Halkalı Atakent Anafen İlköğretim Okulu öğrencileri Türk Telekom Arena'yı gezdi

Halkalı Atakent Anafen İlköğretim Okulu Öğrencileri bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’yı gezdi. Türk Telekom Arena'yı gezen öğrenciler daha sonra Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile bir araya geldi.

   Başkan Ünal Aysal, kabul ettiği öğrenci ve öğretmenlere yaptığı açıklamada, ''Son dönemde gençlerimizle çok sık bir araya geliyoruz. Ben bundan son derece mutlu oluyorum. Çünkü sadece kulüplerin değil, bütün camiaların istikbali bu gençlerdir." diyerek, şunları söyledi:

"Kendileri çok meraklılar, sordukları sorular son derece ilginç. Sorular her ne kadar ilginç olursa ben o kadar mutlu oluyorum. Gençlerimizin istikbale dönük olarak yalnız içinde olduğu camiaya değil, bizim gibi büyük kuruluşlara da büyük ilgileri var. Bugün çok güzel bir sohbet oldu. Bu olay bizim için gün güzel bir başlangıç oldu.''

Başkan Ünal Aysal, öğrencilere Galatasaray tarihini anlatan “Liderlik İçin Doğdu” kitabını imzalayarak hediye etti.

   Anafen Eğitim Kurumları adına açıklamalarda bulunan Mehmet Kurşucu ise ''Arena'da olmak çok güzel. Şu an çok modern bir yerdeyiz. Arena'ya daha önce gelmiştik ama bu kadar detaylı gezme şansı bulamamıştık. Bu organizasyon öğrencilerimiz için de güzel bir aktivite oldu. Göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Galatasaray Spor Kulübü'ne çok teşekkür ederim.'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.