Her pozisyona hazırlanıyoruz

Her pozisyona hazırlanıyoruz

Okan Buruk, Antalya kampından açıklama yaptı. Genç teknik heyetin azim, şampiyonluk golleri ve transferlerdeki güçlü yönleri ise şöyle:

 

Okan Buruk, Antalya kampından açıklama yaptı. Genç teknik heyetin azim, şampiyonluk golleri ve transferlerdeki güçlü yönleri ise şöyle: "Sakatlıklar, milli takım, hastalık. Antrenman kampına çok genç oyuncu getirdik.  oynadık ama Başakşehir karşısında skor ne olursa olsun daha uzun süre iyi oynadık. Şimdi ara verildi, oyuncular milli takıma gitti, sakatlıklar var ama bir an önce kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Icardi gündemdeydi. Her şey benim kontrolüm altında. Hiçbir şey benim kontrolüm dışında değil. Kazanımları ve kayıpları kendim için yazmıyorum.

'Sıralıyoruz'

"Moussa Dembele iyi bir oyuncu. Takımında çok uzun süre kalmadı. Sözleşmesi benim süremin sonunda  bitiyor. Tüm kulüpler için iyi bir seçenek ama kırılması zor. İnsan mühendisliği de çok önemli." bize. Takımların farklı tipte oyunculara ihtiyacı betsvia vardır. Ortalama olarak, transferin başlamasına daha  1 ay var. Bu zamanın nasıl biteceğini bilmiyoruz. Transferi hazırlıyoruz. Sıralama yapıyoruz. Tüm pozisyonları ilgilendirebilir. Her pozisyona hazırlanıyoruz. İkinci yarı  daha yoğun ve çekişmeli geçecek. ”

'Çok sayıda çalışanımız var'

“Rakiplerimizin çalışanlarının varlıklı olduğunu görüyoruz. Ayrıca yedek kulübesinde soru işareti olmayan bir oyuncu seçmek zorunda kaldık. Ayrıca harika bir kadromuz var. Kullanamadığım çok oyuncu var. Bu sezon ve hazırlık maçları bizim kriterimiz olacak. Sol bek olarak Türk oyuncularla devam etmeyi planlıyoruz.

Brook, soruları yanıtladıktan sonra muhabirler ve fotoğrafçılarla toplu fotoğraf da çektirdi. Yener İnce'nin Sakatlık Durumu Aslan'ın kulüp doktoru Yener İnce,  son sakatlık durumunu açıkladı. İşte Cim Bom'un sakat oyuncuları için dönüş tarihi...

Mauro Icardi: Icardi'nin Emre'den biraz daha fazla betsvia giriş kas yaralanması var. Tedaviyi ikiye ayırıyoruz. İlk bölümde yüksek fizyolojik egzersizler vermiyoruz. Arjantin'de daha rahat olacağını düşündüğümüz için  tercih ediyoruz. İlk bölüm iyi işlenmiş. Ligdeki tüm oyuncuları  yetiştirmeye çalışıyoruz. Icardi için 4-6 hafta bekliyoruz ama bu  değişebilir. Milot Rashica: Başakşehir maçında darbe aldı. Bacak ödemi oluşur. Birkaç gün sonra takımda olacak. Sergio Oliveira: Sergio'nun tedavisi iyi gidiyor. Lig'e çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Şu anda görüntü olumlu. Her gün 8 saat terapi gördü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.