'Her yerde oynuyorum'

'Her yerde oynuyorum'

“Bazı insanlar en iyi yerin neresi olduğunu söylüyor. Orta saha benim için kolay. Ben bu alanda bir oyuncuyum.

 

“Bazı insanlar en iyi yerin neresi olduğunu söylüyor. Orta saha benim için kolay. Ben bu alanda bir oyuncuyum. Hocam başka bir yere koyarsa sorun olmaz. Ben her yerde oynayabilen bir oyuncuyum. 6-8-10 sayıları umurumda değil. Bu oyundaki numaralı konumlar sadece sayılardır. " "İstanbul'daki en büyük sorunum ailemden uzakta ve yalnız olmam. Ailem ve arkadaşlarım orada. Herkes bana karşı iyi. Yemekler mükemmel. Nereye gidersem gideyim, her şey yolunda. Tek sorun trafik. "

"Okula gidiyorum"

"Ben bir futbol fanatiğiyim. Ronaldo ve Messi hayranıyım. oyuncular için rol model. Ben ikisini kıyaslamıyorum. Bence kötü yapıldı. Ben bir Ronaldo vatandaşıyım. milli takım lideri. Ama ikinize de teşekkür ederim. Dünya futboluna inanılmaz baymavi katkılarından dolayı onlara teşekkür edilmeli. Hiçbir futbolcu benim rol modelim değil. Oynamayı ve izlemeyi severim. Ama hayatımda kimse böyle olmayacak, böyle olmayacak. Kendim bir okul olmak istiyorum. Fark yaratarak. Katkıda bulunarak. Vurmak. "Her lig benzersizdir. Portekiz; zenginler ve genç liglerinin yolu açık. Birçok genç yetenek yol gösterebilir ve hayallerini gerçekleştirebilir. Şampiyonluk fırsatları. Burada işler farklı. Her yaşa uygun bir durum söz konusudur. Türkiye şampiyonası zor. Oyun sert bir şekilde oynandı. İyi oyuncular var. Eğlenceli, rekabetçi ve tempolu  bir lig. ”

"Benfica ile şimdiden şampiyonluklar kazandım, kupalar kazandım. Geride kaldılar. İşte şimdi. Senin için haykırıyorum, Beşiktaş ile şampiyonluğu baymavi giriş kazanacağım. İnanmak başarmanın yarısıdır. Yani güvenim yüzde yüz değil, yüzde bir! Gelecek için hayallerim var. En iyi ligde oynamak ve başarılı olmak istiyorum. En önemlisi Beşiktaş ile şampiyon olup kupalar kazanmak. "Quaresma ülkemizde, Portekiz'de ve oynadığı diğer takımlarda çok önemli görevler üstlendi. Futbolun farklı yüzleri var. Estetik, şovmenlik ve yaratıcılık en önemli özellikler. C burada bir efsane. Futbolu bıraktığında bile gönüllerde yer etmişti. Herkes gibi ben de buna saygı duyuyorum. Gururlu futbol karakteri. "Takımda çok farklı ülkelerden oyuncular var. Ama amaç aynı, dil, renk, ülke farklı olsa da aynı amaç için buradayız. Bu normal." Herkesin yaşam deneyimleri vardır ve bunu yansıtır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.