Heybeliada attı İstanbul Esnafspor yakaladı

Heybeliada attı İstanbul Esnafspor yakaladı

İstanbul 1.Amatör lig 16. Grubta üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede, İstanbul Esnafspor ile Heybeliada takımları 2-2 berabere kalarak puanları paylaştılar.

İstanbul 1.Amatör lig 16. Grubta üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede, İstanbul Esnafspor ile Heybeliada takımları 2-2 berabere kalarak puanları paylaştılar.

Ömerli Stadında oynanan zorlu ve çekişmeli mücadeleyi Ahmet Gülümser, Mahir Koca, Ozan Akyol hakem triosu yönettiler. Grupta ikincilik şansını sürdürmek isteyen iki takımın mücadelesi karşılıklı ataklarla başladı. İki takımında yakaladığı net gol pozisyonlarından gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle geçildi.

Goller son 15 dakikada geldi

İkinci yarıya mutlak 3 puanı hedefleyen iki takımdan golü bulan konuk ekip Heybeliadaspor oldu. 75.dakikada gelişen atakta sağ kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Enes Özdemir takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Galibiyet golünün morali ile dahada baskılı oynayan konuk ekip 79.dakikada farkı ikiye çıkardı. Enes Özdemir kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere yollayarak takımını 2-0 öne geçirdi.

Heybeliada avantajını koruyamadı

Golden sonra skor avantajını korumak isteyen Heybeliadaspor'un üzerine etkili giden İstanbul Esnafspor 83. dakikada Murat Akcan ve 86.dakikada Muhammed Oynaş ile iki gol bularak beraberliği yakaladı 2-2. Kalan sürede ve uzatma dakikalarında iki takımda yaptığı ataklarda eşitlik bozulmadı ve mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

Bu beraberlikle grupta ikinci sıraya 33 puanla Kanlıcaspor yükselirken, Heybeliada 32 puanla 3.sıraya geriledi. İstanbul Esnafspor 29 puanla 5.sıraya gerileyerek ikincilik iddiasını zora soktu.

heybeliadaspor1-001.jpgheybeliadaspor2.jpgheybeliadaspor3.jpgheybeliadaspor4.jpgheybeliadaspor5.jpgheybeliadaspor6.jpgheybeliadaspor7.jpgheybeliadaspor8.jpg

heybeliadaspor9.jpgheybeliadaspor10.jpg

adsiz-004.png

 

Haber : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.