Hollandalı yıldız Branco Van Den Boomen

Hollandalı yıldız Branco Van Den Boomen

Galatasaray'ın Antalya kampında yaptığı röportajın ardından. Toulouse formasıyla 12 gol atıp 23 gol atan dikkat çekici oyuncu, sarı-kırmızılılara karşı oynanan hazırlık maçında yaptığı asistle dikkat çekti.

Galatasaray'ın Antalya kampında yaptığı röportajın ardından. Toulouse formasıyla 12 gol atıp 23 gol atan dikkat çekici oyuncu, sarı-kırmızılılara karşı oynanan hazırlık maçında yaptığı asistle dikkat çekti. Teknik direktör Okanbrook'un oyuncuyu tanıdığı ve Fransa takımı için üç hazırlık maçında da gözlemciler tarafından tanındığı bildirildi. Toulouse kaptanı Boomen, Antalya kampında Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Necati Albayrak ile konuşuyor.

'Bu transfer çok iyi olabilir'

27 yaşındaki futbolcu, FANATİK'e yaptığı özel açıklamada,  kendisine neredeyse hiç resmi  teklif gelmediğini belirterek, "Neredeyse hiç teklif yok. Bu sahabet nedenle resmi görüşmeler henüz başlamadı. Doğru olan tek bir şey var. İzlememe izin veren Galatasaray'dı. Bunu ben de duydum, biliyorum. İlgini biliyorum. Bu transfer güzel olabilir' diye konuştu. Benim görev sürem sonunda sözleşmesi biten oyuncular yönetimle temas halinde olmaya devam ediyor.

Belki Ocak'ta

Boomen başlangıçta Temmuz ayında ücretsiz olarak piyasaya sürülecekti. Toulouse cephesinin kış aylarında uygun fiyatlara transferlere izin vermesi sahabet giriş  durumunda operasyonun Ocak ayında da gerçekleşebileceği anlaşılıyor. Sarı-kırmızılı ekibin bu transferle Torreira ve Oliveira'ya çok iyi bir alternatif oluşturacağı, Mitterscher ile yolların ayrılmasının mümkün olduğu açıklandı.

Genç A Milli Takımımız curling branşında da milli takımlar seviyesindeki başarıya katkı sağlıyor. Finlandiya'da düzenlenen Dünya Gençler Şampiyonası B Grubu'nda milli takımımız Adam 3. olarak  A Grubu'na katılmaya hak kazandı.  Berfin Şengül, Nilay Arzık, İclal Karaman, İlknur Ürüşan ve Nisanur Kaya'dan oluşan Ay Yıldızlı takımımız 4 galibiyet 1 mağlubiyetle grubunda 2. olarak çeyrek finale yükseldi. Hanım Milliler, Slovakya'yı 12-2, İtalya'yı 6-5, Polonya'yı 9-5, Brezilya'yı 9-3 yenerek tek yenilgisini Kanada'ya (5-4)  aldı. Ay-Yıldızlar bugün saat 18:00 CET'de oynayacak ve çeyrek finalde C Grubu lideri Danimarka ile karşılaşacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Brook, Mauro Icardi hakkındaki iddiaları yalanladı. Arjantin'deki kaynaklar, 29 yaşındaki forvetin yara almadan kurtulduğunu ve ayrılıp barıştığı eşi Wanda Nara ile birlikte olmak için ülkesine gittiğini iddia ediyor. Konuyla ilgili soruya Brooke, "Arjantin'de de dergiler ön planda. Türkiye'de servise gitmek için dergilerden haber getirmek çok saçma.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.