Hollanda'nın gol atma şeklinde sorunlar gördük

Hollanda'nın gol atma şeklinde sorunlar gördük

Weghorst yedek kulübesinde oynadı . Tecrübeli forvetin Arjantin'e attığı iki gol de Van Gaal'a protesto oldu! Kulübün bu göreve dahil olması uygun mudur?

 

Weghorst yedek kulübesinde oynadı . Tecrübeli forvetin Arjantin'e attığı iki gol de Van Gaal'a protesto oldu! Kulübün bu göreve dahil olması uygun mudur? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ilk 6 ayda neler yaptıklarını detaylı bir sunum yaptı. Başkan Büyükekşi'nin çizdiği tablo bence hiç pembe olmadı! Kulübün ekonomisi zor durumda ve bu sorun bir an önce çözülmeli Sayın Başkan! Büyükekşi cezadan çok bahsetti... Ancak söyledikleri yeni  değil, zaten kılavuzda var. Hakem atamalarının kulüp gelmeden yapılacağı açıklaması...hayır başkan değil TFF'nin bir betonred  yönetim kurulu var acaba kulübü bu şekilde işin içine sokmak ne kadar adil? Öte yandan yarı otomatik ofsayt sisteminin ülkemizde de bir an önce hayata geçmesi gerekiyor. Müsabaka yapılmayan süre, müsabaka süresine de yansıtılmalıdır. Teselli Ödülü Keşke Dünya Kupası'nda olsaydım ama olmadık! Öte yandan Fenerbahçe'den Valencia ve Michy Batshuayi ile Beşiktaş'tan Weghorst ve Seth resmi pas notları alarak başarılı maçlarla bizleri teselli ettiler. Özellikle Weghorst ve Seth'in patlamaları Beşiktaş'ı zorlu maçlar öncesinde mutlu etti. Fas final bile oynayabilir. Bu yarışmada bazen öne çıkan, ancak unvanından biraz uzak olan bir takım için yerleşik bir benzetme vardır: "Kalbindeki şampiyonlar..." Dünya Kupası'nın devlerinden ortaya çıkan ve kendi başarısını elde eden Fas'ı hayal edin. Mark yarı finalde yetkilileri şaşkına çevirdi ve tüm tahminleri yerle bir oldu. O yaptı. Fas bu mütevazi ekiple finale bile gidebilirdi... ama unutmayalım ki Fransa karşısında Fas savunması sakatlıklar nedeniyle neredeyse çöküyordu. Bu Dünya Kupası'nın da kanıtladığı gibi, güçlü bir savunma Fas'ı finale taşıyabilirdi.

Fanatik yazar Gökmen Özcan'ın ilgili yazısı

Mücadeleye kendi sahasında başlayan Beşiktaş, taraftarı betonred giriş  karşısında agresif davrandı. Ancak konuk ekip Şanlıurfaspor kısa sürede maça ortak olmayı başardı. Şanlıurfa kalesine büyük baskı kurdu Ersin Destanoğlu yedinci dakikadan itibaren korudu, Dakikalar içinde kaydedildi. Beyaz grup 2. takımı Kemal Luzgal'ın ceza sahası içinde Seyit Gazanfer'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ersin Destanoğlu şaşkınlıkla izlerken Kemal'in yaptığı atış filelere sıçradı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.