İFA ile Arnavutköy Bld. 1-1 lerini Yediler..

İFA ile Arnavutköy Bld. 1-1 lerini Yediler..

Selimiye Stadında oynanan SAL Lig'i 7.hafta karşılaşmasında 4. sıradaki İFA ile 5.sıradaki Arnavutköy Bld. Takımları karşı karşıya geldi.

Maçın ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçti, karşılaşmada her iki takımda birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştıkları anlarda kalecilerin başarılı olduklarını gördük.






20. dk. İFA öne geçti.

İFA takımı Hilmican ın kafası bulduğu gol ile üstünlüğü yakaladı.20.dk. karambolde kafa ile son dokunan Hilmican takımını 1-0 öne geçirdi. Zaman zaman sertleşen mücadeleyi maçın hakemi kartlarını kullanarak yatıştırdı. 44. dk. Arnavutköy Bld. adına Cem in kullandığı frikik atışı direğe çarptı,  kaleci Serkan güçlükle kornere çeldi. İlk yarı İFA nın 1-0 üstünlüğü ile geçildi.
İkinci yarıya İFA Takımı hızlı başladı, ilk dakikalarda Ekrem ve Adem ile yüzde yüz net pozisyonlardan yararlanamadılar. 60. dk. İFA takımından Levent in attığı gol ofsayt nedeniyle sayılmadı. 65. dk. Arnavutköy Bld. tehlikeli geldi, Serkan ın soldan çalımlarla getirip kestiği topa kimse dokunamadı. 70. dk. İFA dan Faruk un frikiği direği yalayarak dışarı gitti. 80. dk. İFA adına Özgür müsait durumdaki arkadaşına pası vermediği için takımını bir gol den etti.



Arnavutköy Bld. Beraberliği Yakaladı Tribünler Karıştı..

90. dk. Süleyman ın uzaktan çektiği sert şut olunca Arnavutköy Bld. 1-1 lik beraberliği yakaladı. Arnavutköy Bld. bir futbolcu  beraberlik golünden sonra tribünlere hareket yapınca ortalık karıştı. Futbolcular çıkış tribününde birbilerine girdiler emniyet güçleri yetersiz kaldı bu saldırılarda, İFA lı taraftarlar önce rakip taraftarlara saldırdılar, daha sonra futbolcuların cıkış tüneline gidip Arnavutköy Bld. takımının soyunma odasına saldırdılar. İki takımda aldıkları bu beraberlikle 10 olan puanlarını 11 yaptılar. 8. hafta mücadelelerinde Arnavutköy Bld. 6 Nisan Cumartesi Paşabahçe stadında Dolayoba ile karşılacak, İFA Takımı ise 7 Nisan Pazar Merkezefendi sahasında Selimiye ile karşılacaklar.



İFA  1 - ARNAVUTKÖY BLD.  1

SAHA : Selimiye
HAKEMLER : Özgür Sepin***, Serdar Mersinli***, İsmail Uğur Göçmen***
SAHA KOMSERİ : Erkan KAYGUSUZ
İFA : Serkan***, Faruk**, Erdi**, Serkay***, Levent***, Özkan**, Efkan**, Umut**, Ekrem***, Adem**, Hilmican****
YEDEKLER : Lokman, Hüseyin, Muhammet, Berkan, Özer, Özgür, Vural
ARNAVUTKÖY BLD. : Hakan***, Serkan**, Sinan***, Sait***, İsmail***, Salih***, Cem**, Gökhan***, Yunus**, Mustafa***, Aytaç***
YEDEKLER : Ozan, Coşkun, Süleyman, Orçun, Fatih, Gökay, Engin





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.