İFA'dan Beşlik tarife

İFA'dan Beşlik tarife

İFA Spor, K.K.Mevlana Spor'u rahat bir oyun sonunda 5-0 mağlup etmeyi başardı

 Bağcılar Mahmutbey sahasında saat 15:00'te karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde oyuna daha konsantre olan ve baskılı futboluyla topa daha fazla hakim olan İFA, K.K.Mevlana'yı gol yağmuruna tuttu.

    Etkili orta saha oyunu oynayanİFA aradığı ilk golü K.K.Mevlana kalecisinin sektirdiği topu tamamlayan Adem'in ayağından buldu (Dk.25). İlk yarı karşılıklı ataklarla geçsede başka gol olmadı ve İFA soyunma odasına 1-0 önde gitti. 

    Maçın ikinci yarısına sert başlayan Mevlana Spor bunun bedelini rakibe sert giren Anıl'ın ikinci sarı karttan dışarı atılmasıyla ödedi. Kırmızı karttan sonra savunma dengesi bozulan Mevlana'ya, iFA Spor acımadı, Adem ceza sahasının dışında topu bir anda önünde buldu ve sol ayakla topu şık bir vuruşla kalecinin uzanamayacağı köşeye gönderip(DK.59) takımını 2-0 öne geçirdi. Skorun avantajıyla iyice yüklenen İFA karşısında etkili oynayamayan Mevlana, İFA Spor'lu Özkan'ın yaklaşık 25 metreden vurduğu topa çaresiz kaldı(DK.76) ve 0-3 geriye düştü.

    Hakem kararlarını beğenmeyen ve hakemlere tepki gösteren Mevlana Teknik Direktörü Kerem Barut, 4. Hakem Sezer Polatlı'nın tecrübesiz ve gereksiz uyarısı sebebiyle maçın orta hakemi Muzaffer Önder tarafından tribüne göderildi

   
Teknik sorumlusundan yoksun kalan ve oyundan iyice düşen Mevlana maçın sonlarına doğru mücadeleyi bırakmasa da bir türlü gol bulamadı. 78. dakikada bu sefer asist ile sahneye çıkan maçın yıldızı Adem arkadaşı Murat'ı topla buluşturdu, Murat aldığı topu plase ile kalecinin solundan filelere gönderip takımını 4-0 öne geçirdi. Maçın 86. dakikasında kazandığı frikiki gole çeviren bu sefer İfa'dan oyuna sonradan giren Berkan durumu 5-0 yaptı. Bu aynı zamanda maçın da skoru oldu


   Bu skorla İFA puanını 10'a çıkarıp maç fazlasıyla ilk 4'e yükselirken. Kazım Karabekir Mevlana ise son sıradaki yerinde kaldı



İlk 11'ler:

İFA: Lokman, Faruk(***), Erdi (***) , Serkay (****) , Levent (***) , Özkan (****) , Özgür (***) , Umut (***) , Hilmican (***) , Adem (*****) , Özer (***) 

K.K.Mevlana: Onur (**) , Tolga (**) , Soner (**) , Anıl (**) , Tolga Ö (**) ., Oğuzhan (**) , Barış (**) , Hakan(**) , Tarık (**) , Atilla (**) 

Hakemler: Muzaffer Önder, Yahya Uğur Özyılmaz, Hakan Demirdöken

Stat: Mahmutbey

Saha Komiseri:
Ömer Çaylı


Haber & Foto: Hasan Karadeniz














HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.