İhlas judoda ikinci

İhlas judoda ikinci

İhlas Koleji Judo Spor Kulübü, 17-18 Kasım tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen judo şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.

Altınpark Akarsu Spor Salonu'nda yapılan mücadelelere 400'den fazla sporcu katılırken İhlas Koleji Judo Spor Kulübü toplamda 7 birincilik 2 ikincilik ve 5 üçüncülük elde etti. 

Minikler, yıldızlar ve ümitler kategorisinde yapılan turnuvada toplam 14 sporcusuyla dereceye giren İhlas Koleji Judo Spor Kulübü'nün antrenörü Abdullah Ballıoğlu önemli bir turnuvayı daha geride bıraktıklarını söyledi. Turnuvanın organizasyonundan kaynaklanan bir durum sebebiyle ikinci olduklarını söyleyen Ballıoğlu, erkek ve bayan kategorilerinde bir derecelendirme olsaydı bayanlarda birinci olacaklarını belirtti. 

Önemli tecrübeler edindiklerini belirten Ballıoğlu, hedeflerinin önümüzdeki her ay Mersin'de düzenlenecek olan şampiyonada daha başarılı sonuçlar almak olduğunu söyledi. 

İhlas Koleji Judo Spor Kulübü'nün almış olduğu Türkiye ikinciliğini değerlendiren İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, judoya verdikleri desteğin getirmiş olduğu başarılardan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Kulübün gün geçtikçe daha çok sporcuya kucak açtığını belirten Koç, diğer spor branşlarında da desteklerinin devam ettiğini ifade etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.