İlk yarıda 15 gol atarken, ikinci yarıda sadece beş gol kaydetti

İlk yarıda 15 gol atarken, ikinci yarıda sadece beş gol kaydetti

Öte yandan yenilen 14 golden 10'u ikinci yarıda geldi. Valerian Ismail, Beşiktaş'ı ilk yarıda tüm enerjisini kullanıp ikinci yarıda güçlendirerek yarattı.

 

Öte yandan yenilen 14 golden 10'u ikinci yarıda geldi. Valerian Ismail, Beşiktaş'ı ilk yarıda tüm enerjisini kullanıp ikinci yarıda güçlendirerek yarattı. Bu yüzden Beşiktaş'ın tecrübesiz İsmail'den kurtulmasıyla belki de sezonun en iyi mağlubiyeti Hatayspor'a geldi. Sezon başında  önerdiğimiz gibi  Güneş doğdu ve Siyah Beyazlılar'da iki şampiyonluk kazanan teknik direktör Şenol Güneş sonunda görevi devraldı. Göreve Ümraniyespor galibiyetiyle  başlayan Şenol Güneş, daha sonra derbide mağlup olsa da sahada işler çok farklıydı. Takım artık maç boyunca hayatta kalabiliyor. Örneğin Galatasaray'ın daha net pozisyon bulduğu riccobet derbide bile Beşiktaş mücadelesini son ana kadar sürdürdü. Cimbom son dakikalarda ortalığı sakinleştirmenin yollarını ararken Weghorst biraz daha temkinli olsaydı Kartal gol atabilir, hatta kazanabilirdi. Evet, güneş doğdu ve Kartal vadisindeki tüm ağaçlar çiçek açtı... Şimdi şüphesiz tüm oyuncular, özellikle Dele Alli, Redmond ve Muleka defalarca ayağa kalkacak, bitti iş dünya kupaları arasında olmalı . Molalar arasında en az üç çıkış yapın ve güneş sistemi evrende yeniden  parlamaya devam edecektir. Beşiktaş taraftarı bu sezon sonunda İ.Ö, İ.S gibi tüm olayları hatırlayarak yeni bir şampiyonluğun sevincini yaşayabiliyor.

Beşiktaş'ın  transfer döneminde kiralaması beklenen Francisco Montero'nun Süper Lig'de son 16 turuna çıkmasının beklendiği öğrenildi. Arada kiralık olarak verilmesi beklenen Francisco Montero'nun İstanbul'daki hayatından riccobet giriş memnun olduğu ve bu nedenle menajeri aracılığıyla İstanbul temsilcileriyle görüştüğü belirtildi. İspanyol stoper büyük ihtimalle sezon sonuna kadar Fatih Karagümlük'e kiralanacak. Şenol Güneş'in gelmesiyle birlikte transfer döneminde hücuma başlayan Kartal, sol bek olarak görev yapmaya başladı. Arjantin Devlet Başkanı Tarares'in Beşiktaş'ın favori sol beki Enzo Diaz için Katar'da görüşmesi bekleniyor. Amaç, oyuncuları yüksek fiyatlara satmaktır. AKTARMA DETAYLARI... Beşiktaş, Spor Toto Superliga'yı kazanmayı hedefleyen Enzo Diaz'ın transfer planında hızlı gelişmeler yaşıyor. Tarares başkanı Andrés Fassi, 26 yaşındaki Arjantinli sol bek  için  transfer görüşmeleri yapacak.Fassi, çok sayıda pilotun bulunduğu Katar'ın yol haritasını da kesinleştirecek. Racing Club ekibi de siyah beyazlıların favorisi Enzo Diaz'a ilgi gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.