İSÖS Ampüte Süper Lig'te 3'te 3 yaptı

İSÖS Ampüte Süper Lig'te 3'te 3 yaptı

Türkiye Bedensel Engelliler Ampute Futbol Süper Lig'inde İstanbul Özürlülerspor üç maçta üç galibiyet aldı.

Geçen yılın Türkiye Üçüncüsü İstanbul Özürlülerspor (İSÖS); Malatya deplasmanında, İnönü Üniversitesi Stadı'nda oynadığı Ampute futbol süper lig maçını, ilk yarıda Eray'ın attığı 2 golle maçı 2-1 kazanarak, önce Antalya'da Antalya Bed. Engellileri, ardından İstanbul'da Kayseri’yi ve Malatya'da da Ayyıldız Bed. Eng. Takımı'nı da kendi sahasında yenerek, son 3 maçtır sürdürdüğü galibiyet serisini devam ettirdi. Daha önce oynadığı ilk iki maçında da berabere kalan İSÖS, ikinci yarıdaki yenilmezlik serisini de devam ettirmiş oldu.

Çok sıcak bir havada oynanan ve cezalı İsmail (Osman)'ın oynamadığı maçın ikinci yarısı karşılıklı akınlar golle sonuçlanmayınca maçta ilk yarıdaki skoruyla 2-1 İSÖS'ün galibiyeti ile sona erdi. Sahanın yıldızı İSÖS’lü Eray DEMİREL olurken Malatya Ayyıldız'ın tek golünü ise Mehmet Ak attı.

 

CENTİLMENCE BİR MAÇ OLDU

Maçtan sonra İstanbul Özürlülerspor Kulübü Başkanı Kenan Özüdoğru, ve Genel Sekreter Ali Kalkmaz, Hocaları Remzi Özcan'ı ve futbolcularını galibiyetlerinden dolayı, her iki takım oyuncularını da centilmenliklerinden dolayı kutladı. Özüdoğru;14 Nisan'da İstanbul'da geçen yılın şampiyonu Ankara Yenimahalle ile oynayacakları zorlu maça tüm sporseverleri davet etti. Malatya Ayyıldız Takımı Başkanı Ali Aydoğan; "Son iki maçta takımımızın oynadığı güzel oyun bizleri memnun etmiştir. Ben de bizlere centilmenlik içinde geçen bir maç izlettiren iki takım oyuncularını da alkışlıyorum" dedi.










HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.