İst. Sitespor,  Kartal Yunusspor'a gol yağdırdı

İst. Sitespor, Kartal Yunusspor'a gol yağdırdı

İstanbul U-16 ligi 32. grub takımlarından Kartal Yunusspor, Kartal Yunus Stadında grubun yenilgisiz lideri İst. Sitespor'u misafir etti. Mücadeleyi her iki yarıdada attığı gollerle 7-0 kazanan lider İst. Sitespor, bitime 4 hafta kala en yakın rakibi ile 5

İstanbul U-16 ligi 32. grub takımlarından Kartal Yunusspor, Kartal Yunus Stadında grubun yenilgisiz lideri İst. Sitespor'u misafir etti. Mücadeleyi her iki yarıdada attığı gollerle 7-0 kazanan lider İst. Sitespor, bitime 4 hafta kala en yakın rakibi ile 5 puanlık farkı korumayı bildi.

Mehmet Korkmaz Sal, Şadi Bahadır Çağlayan ve Samettin Söbü hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan grubun yenilgisiz lideri İst. Sitespor yaptığı ataklarla rakibinin üzerine giderek oyunun rakip yarı alana yığmayı bildi. Yaptığı etkili ataklarla mücadelenin ilk yarısını Recep, Osman 2, İbrahim ve Emre'nin golleri ile 5-0 önde kapadı.

İkinci yarıdada oyuncu değişikleri ile başlayan lider İst. Sitespor teknik sorumluları, Bayram Sevindik ve Ender Sevindik'in talebeleri bu yarıdada üstün oyunlarını sürdürüp Murat ve Fatih'in ayağından bulduğu gollerle mücadeleyi 7-0 kazanmasını bildiler. Son dört haftaya girilirken avantajı kaybetmek istemeyen lider İst. Sitespor önümüzdeki hafta Haydarpaşa E.M.L. Takımının misafiri olacak.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.