İstanbul BBSK Galatasaray'ı 3-2'lik skorla uğurladı

İstanbul BBSK Galatasaray'ı 3-2'lik skorla uğurladı

Coca Cola U16 ligi takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor ve Galatasaray A.Ş. Spor İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gelişim Tesisleri Balat Suni Çim Sahası’nda karşı karşıya geldi. Zorlu ve zevkli geçen mücadelede ev sahibi takım Galatasaray A.Ş

Coca Cola U16 ligi takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor ve Galatasaray A.Ş. Spor İstanbul  Büyükşehir Belediyesi Gelişim Tesisleri Balat Suni Çim Sahası’nda karşı karşıya geldi. Zorlu ve zevkli mücadelede ev sahibi takım Galatasaray A.Ş. Spor’u 3-2’lik skorla uğurladı.

İki takımında hızlı başladığı maçta oyuncuların aile bireyleri ve arkadaşları saha çevresinde toplanarak renkli görüntüler oluşturdular. Goller Galatasaray A.Ş. Spor’dan sırayla geldi. İlk yarının daha ilk dakikalarında 2-0’lık skorla arayı açıp öne geçen takım taraftarlarına coşkulu dakikalar yaşattı.

İki takımında üst düzey oyunculuk çıkardığı zorlu ve zevkli mücadelede ev sahibi de golleri sıraladı. Önce skoru 2-1 yapan ev sahibi İsatnbul Büyükşehir Belediyesi Spor kısa bir süre ikinci topu karşı takımın kalesine göndererek skoru 2-2 olarak eşitledi. Hızlı devam eden karşılaşmanın ilk yarısı skorun 2-2 eşitlenmesiyle son buldu.

İkinci yarı başladığında iki takımın destekçileri de sahadaki temsilcilerine yürekten destek verdi. İkinci yarı uzunca bir süre sessizlik yaşandı. Maçın berabere sonlanacağı kabul edilmişken ani bir atakla İstanbul BBSK topu Galatasaray A.Ş’nin kalesine gönderdi ve maçın skoru da böylelikle belirlenmiş oldu.









Haber ve fotoğraflar: Elif Soykan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.