İstanbul Esnafspor yeniden 1.Amatör Ligde

İstanbul Esnafspor yeniden 1.Amatör Ligde

2. Amatör Lig 13. Grupta ikinci sırada bulunan İstanbul Esnafspor, evinde Selami Ali Yeşilsahaspor’u misafir etti.

2. Amatör Lig 13. Grupta ikinci sırada bulunan İstanbul Esnafspor, evinde Selami Ali Yeşilsahaspor’u misafir etti.

Başarılı oyuncu Halil İbrahim Yondemir’in 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta rakibini 5-0 mağlup eden İstanbul Esnafspor, lig bitimine 1 hafta kala 1.Amatör Lige yükselmeyi garantiledi.

Alemdağ Stadında oynanan mücadeleyi Erkan Tellioğlu, Onur Yıldız ve Tanıl Memiş hakem triosu yönetirken, Cengiz Fenerci Saha Komiseri olarak görev aldı.

Galip geldiği takdirde üst lige çıkmayı garantileyecek olan İstanbul Esnafspor ile Selami Ali Yeşilsahaspor takımlarının mücadelesinin ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Sancaktepe temsilcisi 22.dakikada Cansın Şimşek, 26 ve 29.dakikada Halil İbrahim Yondemir golleri ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan ev sahibi ekip baskılı oyunu sonrasında 48.dakikada Burak Albayrak ve 70.dakikada Halil İbrahim Yondemir’in golleri ile sahadan 5-0 lık galibiyetle ayrıldı.

Yakacıkspor maçı şampiyonluk maçı olacak

Ersin Çiftçi yönetiminde sezona başlayan ve oynadığı 15 maçta 12 galibiyet 3 beraberlikle 39 puana yükselen İstanbul Esnafspor 1.Amatör Lige yükselen takım oldu. 13. Grubun tek yenilgisiz takımı olan İstanbul Esnafspor, önümüzdeki hafta son maçını grup lideri Yakacıkspor ile oynayacak. 40 puanlı rakibi ile deplasmanda karşılaşacak olan İstanbul Esnafspor’a şampiyonluk için galibiyet gerekirken rakibine beraberlik yetiyor.

Murat Nazik

istanbul-esnafspor-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.