İstanbul Kastamonu Ayazağaspor'u 2-1'le geçti

İstanbul Kastamonu Ayazağaspor'u 2-1'le geçti

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden İstanbul Kastamonuspor, ligin altıncı karşılaşmasında Ayazağaspor’u Vefa Stadı’nda konuk etti. Karşılaşmayı İstanbul Kastamonuspor 2-1 kazandı.

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden İstanbul Kastamonuspor, ligin altıncı karşılaşmasında Ayazağaspor’u Vefa Stadı’nda konuk etti. Karşılaşmayı İstanbul Kastamonuspor 2-1 kazandı. İstanbul Kastamonuspor aldığı bu galibiyetle 6 maçta 5 inden galip gelme başarısı göstererek puanını 15’e çıkarttı ve 2.sıraya yükseldi.

Maçın başlama düdüğüyle oyunun hakimiyetini eline alan İstanbul Kastamonuspor girdiği bir çok fırsattan yararlanamadı. Maçın 33. dakikasında Hüseyin’ in ara pasıyla topla buluşan Aydın kaleciyi geçerek topu Kemal’ e aktardı ve Kemal’ de boş kaleye topu yuvarlayarak İstanbul Kastamonuspor’ u 1-0 öne geçiren golü attı. Maçın 36. dakikasında Metehan’ la sol taraftan atak geliştiren İstanbul Kastamonuspor, Ahmet’in şık golüyle skoru 2-0 yaptı. Maçın 40. dakikasında sağ taraftan Ahmet’ in geliştirdiği atakta Aydın altı pastan topu dışarı vurdu ve İstanbul Kastamonuspor çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı ve ilk yarı 2-0 İstanbul Kastamonuspor lehine sonuçlanmış oldu.

Maçın ikinci yarısının başlamasıyla birlikte ataklarına devam eden İstanbul Kastamonuspor zaman zaman kalesinde tehlikeli anlarda yaşadı ancak bu pozisyonlarda kaleci Ali Osman zamanında müdahalelerle Ayazağaspor’ a gol izni vermedi. Maçın 53. dakikasında Ayazağaspor’ lu İbrahim, Ahmet’ e yapmış olduğu sert hareket sonrasında kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. Bu karttan sonra direncini iyice yitiren Ayazağaspor’ un başarılı oyuncusu Ferdi’ de hakeme itiraz sonrasında maçın 82. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Hakemin kırmızı kart kararına yoğun itirazlarda bulunan Ayazağaspor’ lu futbolcular bu itirazlardan sonuç alamadı. Maçın 89. dakikasında kontra atakla İstanbul Kastamonuspor kalesine inen Ayazağaspor ceza sahası içinde Ahmet rakibine yapmış olduğu hareket sonucunda penaltı kazandı ve bu pozisyon sonrasında İstanbul Kastamonuspor’ lu oyuncu Ahmet kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Penaltı atışını gole çeviren Ayazağaspor maçın skorunuda belirlemiş oldu. 2-1

DAHA FARKLI KAZANABİLİRDİK
İstanbul Kastamonuspor basın sözcüsü Mehmet Kaya maçtan sonra yaptığı açıklamada, maça çok iyi başladık ve ilk yarıyı da üstünlükle tamamladık ikinci yarıda fark daha açılabilirdi ancak girdiğimiz pozisyonları bir türlü gole çeviremedik ve maçın sonunda yediğimiz golden çok stoper oyuncumuz Ahmet’ in kırmızı kart görmesi bizleri daha üzdü.Tribünden gözlemlediğimiz bazı oyuncularımızın işin ciddiyetinde olmadıkları yönünde bu konuda hocamız gerekli tedbirleri alarak oyuncularımıza uyarılarını yapacaktır.

TRANSFERLER YAPILACAK
Basın sözcüsü Mehmet Kaya, hocamızın verdiği rapor doğrultusunda 4 oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor en geç çarşamba gününe kadar nokta transferleri yaparak takıma takviye yapacağız hedefimiz ligi üst sıralarda tamamlamak camiamızın beklentisi de bu yönde diyerek sözlerini tamamladı.










Haber-Foto : Ertuğrul Akduman

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.