İstanbul Kastamonu ile Ortaköy puanları paylaştılar

İstanbul Kastamonu ile Ortaköy puanları paylaştılar

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden İstanbul Kastamonuspor, ligin sekizinci karşılaşmasında Ortaköyspor’u Vefa Stadı’nda konuk etti. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın başlangıç düdüğüyle birlikte İstanbul Kastamonuspor oyunun kontrolünü eline aldı ve üst üste etkili ataklar geliştirmeye başladı. Ortaköy kalesinde Mete, Kemal ve Aydın’ la gol arayan İstanbul Kastamonuspor, bu atakları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya iki takımda temkinli başladı. İki takımında karşılıklı ataklarla gol aradığı sırada dakikalar 65′ i gösterirken Hamza ve Fatih arasında yaşanan mücadelede yan hakemin İstanbul Kastamonuspor lehine kaldırdığı bayrağı dikkate almayan maçın orta hakemi pozisyonu devam ettirdi ve bunun neticesinde de Ortaköyspor Fatih’ in ayağından kazandığı golle 1- 0 öne geçti. Bu pozisyondan sonra İstanbul Kastamonuspor hocası Ozan Karakiraz ve futbolcular uzun süre maçın hakemi Fatih Çalışkan’ a itiraz ettiler. İstanbul Kastamonuspor tribünlerinden de büyük tepki çeken Fatih Çalışkan, Teknik Direktör Ozan Karakiraz ve masör Yıldıray Çaylı’ yı tribüne gönderdi. Yediği golden sonra Ortaköy kalesinde ataklarını sıklaştıran İstanbul Kastamonuspor, 72. dakikada ceza sahası içinde Kemal’ e yapılan hareket sonrasında penaltı noktasını gösterdi ve penaltı atışını gole çeviren Kemal skoru eşitlemiş oldu. 1-1. 76.dakikada Ortaköyspor’ un stoperi Ufuk, rakibine yapmış olduğu tehlikeli hareket sonucu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İstanbul Kastamonuspor’ dan Kemal’ de çift sarı karttan kırmızı kartla 86. dakikada oyundan ihraç edildi ve iki takımda 10 kişiyle mücadele etmek zorunda kaldı. Karşılıklı gelişen ataklardan sonuç çıkmayınca maç 1-1 lik eşitlikle sonuçlandı. Maç sonunda İstanbul Kastamonuspor cephesi maçın hakemi Fatih Çalışkan’ a büyük tepki gösterdi.

İstanbul Kastamonuspor 12 Ekim 2013 Cumartesi günü deplasmanda Öz Alibeyköyspor’ a konuk olacak.

BASIN SÖZCÜSÜ MEHMET KAYA: “BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ”
Karşılaşmadan sonra İstanbul Kastamonuspor’un Basın Sözcüsü Mehmet Kaya, iki dost takımın mücadelesi hakem tarafından ancak bu kadar kötü yönetilirdi. Hakemler güzel giden müsabakayı verdikleri kararlarla çığrından çıkardılar. Yan hakem oyuncumuza yapılan faulu görüyor ve bayrağını kaldırıyor ancak nedense orta hakem Fatih Çalışkan poziyonu devam ettiriyor ve golü kalemizde görüyoruz. Maçın başından beri çaldığı düdüklerle bizlere ve tribünlere bu kadarda olmaz dedirten kararlarla karşılaştık. Biz takım olarak ayrıcalık değil sadece adaletli bir yönetim istiyoruz.

KAZANDIĞIMIZ PENALTI TARTIŞILIR :
Maçın hakemi oyun kontrolünü o kadar kaçırdı ki çaldığı düdüklerin ve verdiğin kararların etkisinde kalarak lehimize verdiği penaltının tartışmalı olduğunu düşünüyoruz. Tüm takımlar saha da olduğu kadar saha dışında da inanılmaz mücadele ve zorluklarla takımlarını ayakta tutmaya çalışıyor bizlerin istediği sadece emeklerimizin boşa gitmemesi ve adaletin yerine gelmesi  dost ve kardeş kulüp Ortaköyspor’ u ve yöneticilerini de tebrik ediyor kalan maçlarında başarılar diliyorum.

SANTRAFOR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR:
Transfer sezonunun kapanmasına az bir süre kalmasına rağmen santrafor arayışlarımız devam ediyor. Takımımıza dört takviye yaptık ve yeni trasferler takımımıza güç kattı. Bir santrafor transferiyle transfer sezonunu kapatacağız.













Haber-Foto : Ertuğrul Akduman

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.