İstanbul Kastamonuspor dört dörtlük

İstanbul Kastamonuspor dört dörtlük

İstanbul Kastamonuspor, İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup 6.Hafta karşılaşmasında Gümüşsuyuspor’u konuk etti. Namık Sevik Stadı’nda ki mücadele İstanbul Kastamonuspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 İstanbul Kastamonuspor, İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup 6.Hafta karşılaşmasında Gümüşsuyuspor’u konuk etti. Namık Sevik Stadı’nda ki mücadele İstanbul Kastamonuspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. 

İstanbul Kastamonuspor aldığı bu skor ile ligde üst üste 4.galibiyetini elde etmiş oldu. İstanbul Kastamonuspor karşılaşmaya etkili başladı. 8.Dakika’da Emre’nin ceza alanında sahip olduğu topu Hakan’a göndermesiyle, Hakan sol taraftan kalecinin üzerine doğru mükemmel bir şutla topu ağlarla buluşturdu ve henüz karşılaşmanın başında takımını 1-0 öne geçirmiş oldu. Golün ardından İstanbul Kastamonuspor; Muhammet, Zülküf ve Can ile ilk 30 dakika ataklarına aralıksız devam etti. 34.Dakika’da İstanbul Kastamonuspor savunmasında Özcan  ile Hamza’nın arasındaki anlaşmazlık sonucu Gümüşsuyuspor’lu Cemre Buğan topa sahip olmak istedi, İstanbul Kastamonuspor kalecisi Ali Osman açıldı ve Cemre ile karşı karşıya kaldı. Topu aşırtmak isteyen Cemre kaleyi tutturamayınca Hakan’ın kontrolünde top auta çıktı.42.Dakika’da Zülküf’ün orta sahada kazandığı topu Emre’ye gönderdi. Emre ceza sahasında 3 Gümüşsuyuspor’lu ve kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak Gümüşsuyuspor’lu Onur’un iyi savunmasıyla Emre’ye vurma şansı vermedi ve bu pozisyonda gol değeri kazanamadı. İlk yarı İstanbul Kastamonuspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya İstanbul Kastamonuspor başladı. 48.Dakika’da Zülküf’ün şutu sol taraftan, 54.Dakika’da ise Engin’in şutu da kalenin üstünden dışarıya çıktı. İkinci yarı orta alan mücadelesi şeklinde devam etti. 73.Dakika’da Gümüşsuyuspor ceza sahasına yakın bir bölgeden serbest vuruş kazandı. Topun arkasında olan isim kaptan Hasan Can’dı. Hasan’ın şutu Ali Osman’ın üstüne gitti ve Ali Osman soğuk kanlılıkla topu tokatlayarak kornere gönderdi. Karşılıklı ataklar devam etti. İstanbul Kastamonuspor Can, Muhammet, Hakan ve Emre ile ataklarla geliştirmesine rağmen aradığı golü bulamadı. Karşılaşmaya sonradan dahil olan Muhammet Balcı İstanbul Kastamonuspor’un aradığı golün habercisi oldu. 90+1.Dakika’da Muhammet Çetin’in başlattığı atakta Muhammet Balcı topun sahibi oldu. 3 kişiyi geçen Muhammet Balcı kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu sırada Emre Yatan’ın müsait olduğu gören Muhammet, kalecinin yanından topu Emre ile buluşturdu ve Emre Yatan şık bir vuruş ile Gümüşsuyuspor ağlarını bir kez daha havalandırmış oldu. Emre’nin bu golü aynı zamanda skoru da belirlemiş oldu. İstanbul Kastamonuspor: 2 – Gümüşsuyuspor: 0

İSTANBUL KASTAMONUSPOR 4’TE 4 YAPTI!
İstanbul Kastamonuspor aldığı bu galibiyet ligde güzel bir yükselme ivmesi yakaladı. İstanbul Kastamonuspor puanını 13’e yükseltmiş oldu.























Haber-Foto : Ertuğrul Akduman (Kral)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.