İstanbul Kastamonuspor'da Eren Koç dönemi

İstanbul Kastamonuspor'da Eren Koç dönemi

İstanbul Kastamonusporumuz bir süredir görüştüğü tecrübeli Teknik Direktör Eren Koç ile kesin olarak anlaşma sağladı.

İstanbul Kastamonusporumuz bir süredir görüştüğü tecrübeli Teknik Direktör Eren Koç ile kesin olarak anlaşma sağladı.

Futbol Şube Sorumlusu Ümit Şen'in de hazır bulunduğu imza töreninde tecrübeli Teknik Direktör  ile sözleşme imzalandı.

1974 Balıkesir doğumlu Teknik adam sırasıyla Mustafa Kemalpaşaspor, Marmaris Belediye Gençlikspor, Balıkesirspor, Altınolukspor, Göktürkspor, Eyüpspor, Ünyespor, Kütahyaspor takımlarını çalıştırdı. 2.ve 3.Lig deneyimi olan başarılı antrenör Balıkesirspor'u amatör kümeden alıp profesyonel lige taşıdı.

Futbol Şube Sorumlusu Ümit Şen yaptığı açıklamada, tecrübeli bir hoca ile çalışmak istiyorduk. İlk günden bu yana gündemimize birçok isim gelmişti ancak tercihimizi Eren Koç hocadan yana yaptık. Yeni hocamız en kısa sürede görevine başlayacaktır. Anlaşmamız her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun dedi.


İmza sonrası açıklamada bulunan yeni Teknik Direktörümüz  Eren Koç, İstanbul Kastamonuspor'a ve camiaya yakışır futbolcuları renklerine bağlayacaklarını kaydederek, futbolcu seçimde çok hassas davranacağız. Sonuna kadar forması için savaşan, herşeyini ortaya koyan, iş ahlakına uyan ve camiayı en iyi şekilde temsil eden futbolcularla beraber olacağız. En az 7-8 tane iyi oyuncu aldıktan sonra üstüne katacağımız genç oyuncularla iyi bir takım olma yolunda çalışmalarımızı hızlandırcaz. Sözlerimi bitirirken son olarak söylemek istediğim camia olarak kenetlenirsek hedeflerimize daha çabuk ulaşabiliriz.

Haber-Fotoğraf: Öner Yığrık

istanbul-kastamonuspor2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.