İstanbul Özürlüler'de galibiyet sevinci

İstanbul Özürlüler'de galibiyet sevinci

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Super Ligi'nin ilk haftasını galibiyetle kapatan İstanbul Özürlülespor, Malatya Bedensel Engelliler'i de deplasmanda ayni skorla 3-2 yendi.


Malatya İnönü Stadı'nda oynanan maça İstanbul Özürlülerspor Başkanı Kenan Özüdoğru, Genel Sekreter Ali Kalkmaz, Kulüp Müdürü Nail Karabulut, Antrenör Remzi Özcanve futbolcuları ile Malatya Bedensel Engelliler Başkanı, yönetici ve futbolcuları katıldı. 

Güzel bir havada oynanan ve oldukça çekişmeli geçen maçın golleri 14 ve 29. dakikalarda İstanbul Özürlülersporlu (İSÖS) Eray ve 39. dakikada Mehmet'ten gelirken, Malatya Bedensel Engelliler'in golleri 10 ve 18. dakikada Ramazan'dan geldi. 

ZEYTİNBURNU'NDA ETKİNLİK VAR

İstanbul Özürlülerspor Başkanı Kenan Özüdoğruyaptığı açıklamada "Futbolcularını ve rakip takım oyuncularını güzel mücadelelerinden dolayı kutladı. Yaklaşan 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle İstanbul'da 2 Aralık'ta Fatih'te, 3 Aralık'ta da Zeytinburnu'nda yapacağımız etkinliklere tüm engelli derneklerini, amatör spor kulüplerini ve halkımızı davet ediyoruz " dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.