İstanbul Ünyespor, İncirlispor’u mağlup etti

İstanbul Ünyespor, İncirlispor’u mağlup etti

Teknik Direktörlüğü Hasan Kurtuluş Vurgun’u getiren Bahçelievler temsilcisi İstanbul Ünyespor, hazırlık maçında karşılaştığı Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İncirlispor’u mağlup 2-0 etti.

İstanbul 2.Amatör Lig 13.Grupta şampiyonluk mücadelesi vermesi beklenen ve kadrosuna, Bahçeköyspor’dan Adem Şahin, Kuruçeşmeden’den Ahmet Özbek, Balıkesir Belediyespor’dan Arif Aldemir, Altıntepsi Makelspor’dan Aydın Karagöz ve Hasan Kesici, Ünye Belediyespor’dan Bahtiyar Demir, Bahçelievler İY’dan Mehmet Koçhan, Ayvalık Adaspor’dan Mustafa Oygu, son olarak Ümraniyespor’dan görev yapan Ramazan Tarık Alış, Topkapıspor’dan Tolga Şen ve Albayrak’tan Ümit Maden’i transfer eden İstanbul Ünyespor, Kocasinan Stadında karşılaştığı İncirlispor’u Fırat ve Mustafa’nın golleri ile 2-0 mağlup edere lige hazır olduğunun mesajını verdi. İstanbul Ünyespor ilk hazırlık maçında Güngören Gençlergücü’nü 7-0 mağlup etmişti.

Açıklama yapan İstanbul Ünyespor’un genç Teknik Direktörü Kurtuluş Vurgun, Yönetim Kurulu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederken, “iyi bir kadro kurduk. İstanbul Ünyespor camiasına şampiyonluk yaşatmak istiyoruz ve bunun için hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz” dedi.


yerelfutbol.com
HABER: ALİ KEMAL DEMİR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.