İstanbul'da spor şöleni

İstanbul'da spor şöleni

İstanbul Sancaktepe'de 13 branştan 3 bin sporcu spor şenliğinde bir araya gelip hünerlerini gösterdiler.

2012 spor başkenti İstanbul'a yakışan festivalde sporcular sanatçı Orhan Ölmez ile coşarak Olimpiyatlar öncesinde de moral depoladılar.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve kaymakam Feyzullah Özcan’ın da katılımıyla 3 bin sporcunun kortej yürüyüşü ile spor şenliğinin startı verildi. Sarıgazi Stadyumu’nu dolduran binlerce vatandaş genç sporcuların şovlarına sık sık alkış tuttu. Sancaktepe’ye yapılan hizmetlere değinen Başkan İsmail Erdem; “Futbolda, basketbolda, uzakdoğu sporlarında, güreşte, atletizmde, farklı 15 branşta yaklaşık 3254 öğrencimiz var. Belediyesporumuzun kulüp çatısı altında da 2000 lisansı sporcumuz var.”diyerek Sancaktepe Belediyesi’nin Türk sporunu katkısını ortaya koydu. 

LONDRA OLİMPİYATLARINDA ONURUMUZ OLACAKLAR
Özellikle sporcularımız arasında Londra Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek sporcularımız tüm yurdun onuru olacaklar. Dünyaya, hem Türkiye hem de Sancaktepe ismini altın harflerle yazacaklarına inanıyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu. Yapılan spor hizmetlerine de değinen Başkan Erdem, “Sarıgazi Stadımızın yanında Hakan Şükür Stadı’nı ve Rıdvan Dilmen Spor Tesisi’ni de Sancaktepe’ye kazandırdık” dedi. Bu arada Eyüp Sultan Kapalı Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu ile Veysel Karani & Akpınar Kapalı Spor Salonu ve Veysel Karani & Akpınar Olimpik Yüzme Havuzu'nu da Sancaktepe'ye kazandırdıklarını belirten Erdem; 25 Temmuz'da Yenidoğan Mahallesi'ne bir yüzme havuzu inşaatına başlanacağı müjdesini verdi. Başkan Erdem, Sancaktepe'nin hemen hemen her branşta sporun merkezi olacağını iddia etti.

SPORCULARIN ŞOVLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Okçuluk, binicilik, masa tenisi, halk oyunları, futbol, basketbol, voleybol, yüzme, tekvando, güreş, karate, wushu, Kickboks branşları olmak üzere on üç farklı branşta Sancaktepe Belediyesi bünyesinde sportif eğitim gören onlarca sporcunun katıldığı Spor Şöleni; sporcuların sergilediği bir birinden güzel sportif gösterilerle devam etti. Sancaktepe Belediyesi Okçuluk Kulübü’nün performansı ile başlayan gösteriler, uzakdoğu sporları öğrencilerinin nefes kesen performansı ile devam etti. Sancaktepe Belediyesi Futbol Okulu öğrencilerinin topla hünerlerini sergilediği Spor Şöleni’nde, Sancaktepe Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de izleyenlerden tam not aldı.

SPORCULAR ORHAN ÖLMEZ İLE COŞTULAR
Sancaktepe Belediyesi sporcularının sergiledikleri performansların ardından Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Kaymakam Feyzullah Özcan on öğrenciye katılım belgesi ve plaket verdi. Spor Şöleni Sancaktepe Belediyesi’nin spor yatırımlarını anlatan sinevizyon gösterisi ile devam etti. Sancaktepe Belediyesi Spor Şöleni sevilen sanatçı Orhan Ölmez’in birbirinden güzel şarkılarıyla devam etti. Orhan Ölmez’in şarkılarına eşlik eden Sancaktepeliler unutulmaz bir gün yaşadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.