İstanbulspor’da hedefler büyük

İstanbulspor’da hedefler büyük

Bugünkü Çorumspor maçının ardından konuşan Teknik Direktör Tunuhan Akdoğan, oyuncuların maça konsantre olmadığından yakındı. Kulüp Müdürü Erhan Koçak ise hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

Maçın ardından görüştüğümüz İstanbulspor Kulüp Müdürü Koçak, kulüp olarak 2. Ligi hedeflediklerini, Çorumspor’un ise ligte kalma mücadelesi verdiğini belirterek, “Zor bi maç oldu.  10 kişi kaldık ama maçı kurtarmasını bildik. Takımımı canı gönülden tebrik ediyorum. Şu an 2. sıradayız. İstanbulspor’u eski günlerine döndürmeyi hedefliyoruz. Başkanımız Büyükçekme'de büyük bir araziye, büyük bir spor tesisi yaptı. Bunun sporda başarıyı yükselteceğine inanıyorum. Takımızı Süper Lig'te görmek istiyoruz, tek amacımız, hedefimiz o” diye konuştu.

 

‘OYUNCULAR CİDDİYE ALMADI’

İstanbulspor Teknik Direktörü Akdoğan da, bu tür maçların kolay gibi göründüğünü, oysa oyuncuları motive etmek açısından zor olduklarını söyledi. Akdoğan, şunları kaydetti: “Biz salı gününden itibaren futbolcu kardeşlerimize bu maçı ciddiye almaları ve en az rakip kadar mücadele edip koşmamız gerektiğini her seferinde belirttik ama maalesef sahada motivasyondan uzak bir İstanbulspor vardı. Tabi önemli olan bu yarış içerisinde kazanmak ve kazanmayı bildik, yolumuza devam ediyoruz. Bizim için her maç final maçı ve bu maçı bir kenara bırakıp önümüzdeki Sandıklı maçına daha iyi konstantre olup daha çok çalışarak oradan iyi bir netice almayı düşünüyoruz. İstanbulspor olarak iyi bir kadroya sahibiz bu ligde bu grupta her takımı ciddiye alırsak, her takımı yenebiliriz. Bugün oynanan maçı baz almamak gerekiyor. futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz ve yolumuz daha uzun.”

 

Aydoğan ayrıca, son altı maçları olduğunu, bu sezon için kadro değişikliği düşünmediklerini de sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.